Παρί Σεν Ζερμέν: Συνεχίζεται η γκρίνια για τον Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνεχίζεται η γκρίνια για τον Εμπαπέ
Photo Credits: INTIME

Το κλίμα στους παριζιάνους δεν φαίνεται να είναι το ιδανικό γύρω από τον Κιλιάν Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν δεν μοιάζει ιδανική, καθώς πολλοί παίκτες της ομάδας θεωρούν ατομιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Τι και αν η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατάφερε να επικρατήσει άνετα της Ρεμς με 3-0 και να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της Ligue 1, εκμεταλλευόμενη την «γκέλα» της Νις.

Στο στρατόπεδο των Παριζιάνων είναι σύνηθες πλέον να βρίσκουν κάτι να τους… χαλάει το κλίμα, με τον Κίλιαν Εμπαπέ να πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της Παρί τα έχουν βάλει με τον 24χρονο σούπερ σταρ, καθώς θεωρούν ότι ο «χάλκινος» της φετινής Χρυσής Μπάλας, βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Όπως αποκαλύπτει η «Equipe», αμέσως μετά την ήττα στην Ιταλία από τη Μίλαν, το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν στα… κόκκινα, με αρκετούς ποδοσφαιριστές της Παρί να συζητάνε μεταξύ τους και να καταλήγουν στο ότι ο Εμπαπέ δεν ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα, αλλά για τα προσωπικά του στατιστικά και για το πως ο ίδιος θα καταφέρει να ξεχωρίσει, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η ομάδα.

Μάλιστα, μετά την ήττα από τους «ροσονέρι» υπήρξαν συζητήσεις στο εσωτερικό του συλλόγου, όσον αφορά τον ρόλο του Εμπαπέ στην ομάδα, την τοποθέτηση του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ φέρεται να ειπώθηκαν και κουβέντες για πιθανούς αντικαταστάτες του Γάλλου σταρ.

Ο Εμπαπέ πάντως δεν φάνηκε να πτοείται και πολύ, καθώς στο αμέσως επόμενο παιχνίδι «έκλεισε» στόματα, πετυχαίνοντας χατ τρικ, με το οποίο οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στο «τρίποντο» και στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από καιρό.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X