Basket League: Δυνατό ματς στο ΣΕΦ με Ολυμπιακό και… επικίνδυνο Προμηθέα - Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Basket League: Δυνατό ματς στο ΣΕΦ με Ολυμπιακό και… επικίνδυνο Προμηθέα - Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Photo Credits: INTIME

Με το ματς του Απόλλωνα Πάτρας με τον ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας «λαβωμένος» αγωνιστικά και πνευματικά Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Προμηθέα Πάτρας στο ΣΕΦ (11/11, 20:15, ΕΡΤ3), για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Οι δύο ομάδες μοιράζονται το ίδιο ρεκόρ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται στο 4-1, ενώ είχαν συναντηθεί πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους σε φιλικό που έγινε στο «Δ. Τόφαλος». Το συγκεκριμένο ματς διήρκησε περίπου τρία δεκάλεπτα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλές απουσίες εξαιτίας των διεθνών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και τον τραυματισμό δύο παικτών τους. Σε εκείνο το σημείο οι Πατρινοί προηγούνταν 61-45.

Από ‘κει και πέρα, οι Πειραιώτες έχουν να διαχειριστούν το… σοκ της ήττας με σκορ 75-74 από την Μπασκόνια στην Ευρωλίγκα, με το καλάθι του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ στα 0,7’’ πριν τη λήξη, ενώ μετά το ματς με τον Προμηθέα ακολουθεί για εκείνους διπλή εβδομάδα στη διοργάνωση απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11, εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (16/11 εντός). Σε ακόμη ένα φετινό ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει πλήρες ρόστερ. Πέραν των Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Όπως και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, έτσι και σ’ αυτό ο Σέρβος σέντερ δεν θα είναι διαθέσιμος. Ο λόγος είναι πως έσπασε το δάχτυλο στο πόδι του, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τον αγώνα με τους Βάσκους.

Στον αντίποδα, ο Προμηθέας έχει κάνει πολύ δυνατή εκκίνηση στη φετινή σεζόν, τόσο στη Stoiximan Basket League, όσο και στο Basketball Champions League. Στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει και στις δύο διοργανώσεις έχει μόλις μία ήττα, αυτή από το Περιστέρι bwin με 76-71. Στο μεταξύ, η ομάδα της Πάτρας δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα, οπότε πήγε στο ΣΕΦ ξεκούραστη. Στο τελευταίο του ο Προμηθέας ήταν εντυπωσιακός, καθώς επιβλήθηκε 100-73 του Λαυρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τσαρούχα, Συμεωνίδης και Αγραφιώτης.

Ωστόσο, η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League θα ανοίξει μερικές ώρες νωρίτερα από την αναμέτρηση στο ΣΕΦ και συγκεκριμένα σ’ αυτή της Περιβόλας, όπου ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (11/11, 17:15, ΕΡΤ3).

Η ομάδα της Αχαΐας είναι στο 1-4, ενώ από την άλλη ο «δικέφαλος του βορρά» στο 2-3. Πριν τη μεταξύ τους συνάντηση αμφότεροι προχώρησαν σε αλλαγές στον πάγκο και στο ρόστερ.
Αρχικά, ο Απόλλων ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Δελέγκου, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Νίκου Βετούλα στον πάγκο τους. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση δύο παικτών. Ο ένας είναι ο Κένταλ Σμιθ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου και πήρε τη θέση του Σκάιλερ Φλάτεν, που αποχώρησε.

Επίσης, ο «δικέφαλος του βορρά» ενισχύθηκε και στη φροντ λάιν με τον Τζάστιν Άλστον. Ο Αμερικανός σέντερ θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Τζαμάνι ΜακΝίς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 11/11

  • Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ (17:15)
  • Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας (20:15)

Κυριακή, 12/11

  • Άρης-Παναθηναϊκός (17:15)
  • Περιστέρι bwin-Καρδίτσα (19:15)

Δευτέρα, 13/11

  • ΑΕΚ Betsson BC-Κολοσσός Ρόδου (17:15)
  • Λαύριο-Μαρούσι (20:15)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X