ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Πέντε συλλήψεις στην Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Πέντε συλλήψεις στην Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στις συλλήψεις πέντε ατόμων ηλικίας 16, 18, 21, 22 και 34 ετών προχώρησαν οι αρχές έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέντε συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (9/11) γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο ελέγχων της αστυνομίας για τον αγώνα των κιτρινόμαυρων με τη Μαρσέιγ για το Europa League.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., στη διάρκεια των ελέγχων για τον αγώνα ΑΕΚ – Μαρσέιγ, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ηλικίας 16, 18, 21, 22 και 34 ετών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για «παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί φωτοβολίδων και περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων».

Από τους σωματικούς ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί, στην κατοχή των πέντε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης και δύο βεγγαλικά.

ΠΗΓΗ: news247.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X