Οι «ήρωες» της Νέας Υόρκης γιορτάζουν με τον Γιώργο Σαββίδη και το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ!

Οι «ήρωες» της Νέας Υόρκης γιορτάζουν με τον Γιώργο Σαββίδη και το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Γιορτή στη Νέα Υόρκη με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καρδιά της ΑΕΚ χτυπά στην Αμερική εδώ και πολλά χρόνια και αυτή η Κυριακή θα είναι πραγματικά ξεχωριστή. Οι «ήρωες» του ΣΦ ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη γιορτάζουν με κάθε επισημότητα και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θα είναι δίπλα.

Το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα με τον Βάιο Χαρισόπουλο, ο οποίος αποτελεί την ψυχή του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης- Ν. Πιερίας, στη Νέα Υόρκη προκειμένου να παρευρεθεί στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Φιλάθλων Νέας Υόρκης στις 12 Νοεμβρίου.

Χθες Πέμπτη προσγειώθηκε ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης, Γιώργος Σαββίδης μαζί με τη σύζυγο του, ο οποίος είναι επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση αυτή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δική του εντολή «στέλνει» το κύπελλο της ΑΕΚ στην Αμερική με τον Χαρισόπουλο έτσι ώστε να γιορτάσουν οι φίλαθλοι με το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Τέλος σημαντική ήταν η βοήθεια της Αγγελικής Αρκάδης, Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία βοήθησε ενεργά στην πραγματοποίηση της ενέργειας αυτής

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X