Τότεναμ: Χάνει Μάντισον, εκτός ρόστερ και απο την εθνική

Τότεναμ: Χάνει Μάντισον, εκτός ρόστερ και απο την εθνική
Photo Credits: INTIME

Σοβαρός τελικά ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Τζέιμς Μάντισον στον αγώνα με την Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρό «πλήγμα» με Μάντισον στην Τότεναμ. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ο Μάντισον στιν αγώνα με την Τσέλσι αποκόμησε σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και θα παραμείνει μακριά αγωνιστικών χώρων για κάποιο διάστημα.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο Άγγλος χαφ έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι «spurs» δεν έχουν γνωστοποιήσει ακόμα τον βαθμό του διαστρέμματος ωστόσο όπως τονίζεται το πρόβλημα είναι σοβαρό και για αυτόν τον λόγο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον «έκοψε» από τις κλήσεις της εθνικής Αγγλίας.

Για τον τραυματισμό του Μάντισον αναμένεται να μιλήσει μέσα στη μέρα ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος θα γνωστοποιήσει και το διάστημα απουσίας του ποδοσφαιριστή του

Μέχρι στιγμής ο Μάντισον έχει αποδειχθεί καταλυτικός για την Τότεναμ, έχοντας προσαρμοστεί άψογα στα πλάνα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού. Ο Άγγλος είναι δεύτερος σκόρερ της Τότεναμ φέτος στην Premier League με τρία γκολ και πρώτος σε ασίστ μετρώντας πέντε. Παράλληλα είναι πρώτος στις μεταβιβάσεις που έχουν οδηγήσει σε κλασική ευκαιρία, έχοντας 31 πάσες «κλειδιά», ενώ είναι και ο δεύτερος πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ποστέκογλου, μετρώντας 28 σουτ προς την αντίπαλη εστία.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X