Ρεάλ: Όλη η οικογένεια Βαλβέρδε «παρούσα» στην ανανέωση!

Ρεάλ: Όλη η οικογένεια Βαλβέρδε «παρούσα» στην ανανέωση!
Photo Credits: INTIME

Όλα τα βλέμματα έκλεψαν οι γιοί του Φεντερίκο Βαλβέρδε κατά την ανανέωση του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαλβέρδε συνεχίζει να κάνει υψηλές πτήσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που έφερε την πρόωρη ανανέωση του με τη Βασίλισσα. Ο Ουρουγουανός ο οποίος αποκτήθηκε απο τη Πενιαρόλ έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι και το 2029.

Αποτελεί από το 2018 μέρος της πρώτης ομάδας, μετρώντας 220 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ, ενώ έχει 19 γκολ και 18 ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής χθες (9/11) επισκέφθηκε τα γραφεία της Ρεάλ προκειμένου να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του και τους δύο γιους του.

Η Μίνα Μπονίνο ήταν δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι πάντοτε ούτως ή άλλως η μεγαλύτερη φαν του στο γήπεδο. Η Αργεντινή δημοσιογράφος μοιράστηκε μία σέλφι της με τον αγαπημένο της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αφιερώνοντάς μερικές λέξεις στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ρεάλ: Όλη η οικογένεια Βαλβέρδε «παρούσα» στην ανανέωση!

«Μακάρι να υπάρξουν πολλά χρόνια ακόμα» έγραψε χαρακτηριστικά. Μάλιστα στη συνέχεια ανήρτησε μία φωτογραφία, όπου ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού βρίσκεται ανάμεσα στον πατέρα του και τον πρόεδρο της ομάδας: «Με συγχωρείτε, μπορώ να υπογράψω και εγώ εδώ;» φαίνεται να ρώτησε ο μικρός.

Ρεάλ: Όλη η οικογένεια Βαλβέρδε «παρούσα» στην ανανέωση!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X