ΑΕΚ - Μαρσέιγ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με την Μαρσέιγ

ΑΕΚ-Μαρσέιγ: Μαγεία στην εξέδρα με εντυπωσιακό κορεό και ένα γήπεδο... στο πόδι! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ματς με τους Γάλλους στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το πάλεψε πολύ το ματς με την Μαρσέιγ, αλλά πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες της και την αδράνεια σε μια φάση. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με τους Γάλλους

Γιώργος Αθανασιάδης: Φέρει ευθύνη για το γκολ της Μαρσέιγ, καθώς κάνει κίνηση για να βγει και να μαζέψει και μετανιώνει μετατοπίζοντας το σώμα του. Επίσης κάνει ακόμα ένα λάθος σε εκτίμηση φάσεις που η ΑΕΚ δεν το πλήρωσε χάρη στον Βίντα. Όμως από εκεί και πέρα έδειξε να συνέρχεται και να κάνει καλό ματς. Μια καλή απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά μια εξαιρετικά δύσκολη στο δεύτερο ημίχρονο σε προβολή εξ επαφής.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Από τους πιο κινητικούς παίκτες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησε να βρει συνεργασίες με τον Άμραμπατ στα ανεβάσματά του. Ενώ και ανασταλτικά δεν άφηνε την θέση του και είχε πολλές κερδισμένες μονομαχίες. Παρότι κάποια στιγμή έδειχνε να μένει από δυνάμεις, πάλεψε μέχρι το τέλος.

Ντομαγκόι Βίντα: Τις περισσότερες φορές κράτησε σωστά την θέση του στο κέντρο της άμυνας. Ενώ προσπάθησε πολλές φορές να καλύψει κενά τα οποία είχαν δημιουργηθεί. Ακόμα και παιχνίδι από τα μετόπισθεν με την μπάλα στα πόδια προσπάθησε να κάνει. Παρόλα αυτά έχασε κάποιες προσωπικές μονομαχίες.

Αρόλντ Μουκουντί: Ήταν αυτός που έδωσε τις περισσότερες προσωπικές μάχες με τους επιθετικούς της Μαρσέιγ. Τις περισσότερες τις κέρδισε και γενικώς δεν είχε κακή εικόνα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Επίσης είχε καθαρό μυαλό με την μπάλα στα πόδια του και την έβγαζε σωστά από την περιοχή της ΑΕΚ.

Εχσάν Χατζισαφί: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, αλλά φαινόταν πως τους έλειπε κάπως ο ρυθμός. Είχε ζητήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα και στα δυο ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο. Προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες με τα ανεβάσματά του. Δεν του βγήκαν οι περισσότερες.

Νταμιάν Σιμάνσκι:Ξεκίνησε ως μοναδικός κόφτης επί της ουσίας, μπροστά από τα δυο στόπερ. Έκανε μουδιασμένο πρώτο 25άλεπτο, χάνοντας μάχες. Ανέβασε όμως αρκετά στη συνέχεια την απόδοση του, τουλάχιστον ως προς τον τρόπο που διαχειριζόταν τις μάχες της μεσαίας γραμμής. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε πολλή δουλειά, αλλά ήταν βιαστικός στις μεταβιβάσεις.

Πέτρος Μάνταλος: Είχε ένα ρόλο οκταρο-δεκαριού στο παιχνίδι. Δεν ξεκίνησε και αυτός καλά στο παιχνίδι και επί της ουσίας άρχιζε να παίρνει πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του, μετά από το γκολ της Μαρσέιγ. Πολλή δουλειά, πολύ τρέξιμο, πάτησε σχεδόν σ’ όλα τα σημεία του γηπέδου. Στο καλό διάστημα της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, βοήθησε πολύ. Στο φινάλε έκανε λάθος κούρασης στο δεύτερο γκολ της Μαρσέιγ στις καθυστερήσεις.

Ορμπελίν Πινέδα: Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο. Και γενικώς δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Μεξικανός και μακριά από τον καλό εαυτό του. Είχε πάντα πάνω του έναν ή ακόμα και δυο παίκτες της Μαρσέιγ. Ήταν εγκλωβισμένος, πήρε ελάχιστες μπάλες στα πόδια του και έκανε και λάθη.

Νορντίν Άμραμπατ: Είχε διάθεση και κυρίως έδινε πολύ σημαντικές βοήθειες στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά στο επιθετικό κομμάτι, παρόλο που πήρε μπάλες στα πόδια του στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να βγάλει κάτι καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο δραστήριος και έκανε και την σέντρα στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γκαρσία.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Μετά το γκολ της Μαρσέιγ άρχισε να μπαίνει κάπως στο παιχνίδι. Ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του από την πλευρά του. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να απειλήσει, παρότι πήρε προσπάθειες. Είχε πάντως ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν περίπου ίδια μ’ αυτή του πρώτου.

Λιβάι Γκαρσία: Με εξαίρεση δυο φάσεις που κυνήγησε και μπήκε σφήνα ανάμεσα στα δυο στόπερ, στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε καθόλου να γίνει απειλητικός για την άμυνα της Μαρσέιγ. Στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε την τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά εξ επαφής, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Σέρχιο Αραούχο: Επέστρεψε και αυτός μετά τον τραυματισμό του και μπήκε ως αλλαγή. Είχε τεράστιο πάθος, είχε διάθεση, πίεσε και το πάλεψε πολύ, αλλά φαινόταν πως τους έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, στις προσπάθειες που πήρε πάνω του στην επίθεση.

Έκι Πόνσε: Μπήκε ως αλλαγή. Ήταν πολύ κινητικός και προσπάθησε να φτιάξει συνεργασίες στην επίθεση. Δεν κατάφερε να βρεθεί ο ίδιος σε καμία στιγμή σε θέση βολής. Παρότι την μπάλα την έσπασε πολλές φορές σωστά σε συμπαίκτες του.

Στίβεν Τσούμπερ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες στα πόδια από την στιγμή που μπήκε, ξεκινώντας τις προσπάθειες από την αριστερή πλευρά. Είχε ένα καλό σουτ που έβγαλε ο Λόπες, είχε και με κεφαλιά που επίσης έβγαλε ο Λόπες. Είχε όμως και αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Νίκλας Ελίασον: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, πήρε πολλές φορές την μπάλα στα πόδια και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Μαρσέιγ. Πήρε και καλές εκτελέσεις στημένων στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Κώστας Γαλανόπουλος: Από την στιγμή που μπήκε έπαιζε σχεδόν μόνος του στην μεσαία γραμμή. Και έκανε πολλή δουλειά και σημαντική δουλειά και στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στην προσπάθεια να μεταφέρει η ΑΕΚ την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X