Ραβούσης: «Ομάδα του προπονητή η ΑΕΚ του Αλμέιδα - Παίζει πάντα και παντού για τη νίκη»

Ραβούσης: «Ομάδα του προπονητή η ΑΕΚ του Αλμέιδα - Παίζει πάντα και παντού για τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Ο άλλοτε προπονητής και ασίσταντ κόουτς της Ένωσης, Πέτρος Ραβούσης, ανασύρει απ΄τον «σκληρό δίσκο» της μνήμης τα δύο παιχνίδια της ΑΕΚ κόντρα στην Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίσκεψη της Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (9/11) στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, ταξιδεύει 34 χρόνια πίσω τις παλιές…σειρές.

Το ημερολόγιο έγραφε 1η Νοεμβρίου του 1989, όταν η Ένωση υποδέχτηκε την ομάδα της Μασσαλίας στο «Νίκος Γκούμας» για το β΄γύρο του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών και στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα στο «Βελοντρόμ» που έληξε με νίκη (2-0) της γαλλικής ομάδας.

Η Μαρσέιγ άντεξε στο…καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και με την ισοπαλία (1-1) εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο τότε ασίσταντ κόουτς της ΑΕΚ, Πέτρος Ραβούσης (και «δεξί χέρι» του Ντούσαν Μπάγεβιτς) ανασύρει απ΄το σκληρό δίσκο της μνήμης του για λογαριασμό του  SDNA  τα δύο ματς με αντίπαλο την Μαρσέιγ του τότε πανίσχυρου επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X