Η κατάρα των πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Άσπρη βούλα» πέντε φορές και στα 3 ματς του ομίλου (VIDEO)

Η κατάρα των πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Άσπρη βούλα» πέντε φορές και στα 3 ματς του ομίλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φέτος η ΑΕΚ είναι... καταραμένη έχοντας εις βάρος πέντε πέναλτι στα 3 ματς του ομίλου του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό… Έξι τέρματα έχει δεχθεί η ΑΕΚ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου της στο Europa League και τα πέντε είναι από το σημείο του πέναλτι. Μάλιστα και στα τρία ματς η Ένωση έχει δει τους ρέφερι να καταλογίζει εις βάρος της πέναλτι.

Η ομάδα του Αλμέιδα έχει υποπέσει στην «εσχάτη των ποινών» σε κάθε ματς που έχει παίξει στους ευρωπαϊκούς ομίλους, με Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη να μην μπορούν να νικήσουν τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» δέχθηκε δύο γκολ με πέναλτι από τον Ζοάο Πέδρο στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον, ένα από τον Μπεργκβάιν στην OPAP Arena και δύο από τους Μασσαλούς, από Αρίτ και Βερετού. Μόλις ένα γκολ έχει προέλθει σε κανονική ροή αγώνα, αυτό του Βιτίνια στο πρώτο μέρος με τη Μαρσέιγ. Το οποίο φυσικά ελέγχεται για επιθετικό φάουλ του επιθετικού της Μαρσέιγ. Όμως αυτό που συμβαίνει με τα πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ είναι ασύλληπτο.

Δείτε τα βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X