ΑΕΚ: Το πάλεψε αλλά «λύγισε» (8-10) από τον Εθνικό στον Άλιμο!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Εθνικός
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 8-10 από τον Εθνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 8-10 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Εθνικό στο Κολυμβητήριο του Αλίμου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κοίταξε στα μάτια τον Εθνικό αλλά «πλήρωσε» το κακό πρώτο οκτάλεπτο στο οποίο ο Εθνικός προηγήθηκε με 1-4. Από κει και πέρα η «Ένωση» ισορρόπησε πλήρως το ματς αλλά στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα που την διατήρησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εθνικός Πειραιά ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση καθώς προηγήθηκε με 2-0. Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με το γκολ του Κοκκινάκη αλλά ο Εθνικός ήταν αυτός που κλείδωσε το οκτάλεπτο προπορευόμενος με 1-4.

Στη δεύτερη περίοδο η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά αφού μείωσε σε 4-2 με τον Βούκσεβιτς σε παίκτη παραπάνω στη πρώτη της επίθεση, ενώ ο Αλέξανδρος Παππάς έκανε το 4-3. Ο Εθνικός αντέδρασε αλλά και πάλι η ΑΕΚ μείωσε με τον Σιαμά σε 5-4 ενώ το 6-5 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.  Στο τρίτο οκτάλεπτο οι άμυνες ήταν πιο δυνατές και από τις δύο πλευρές. Στο 2:44 η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (6-6) χάρη σε τέρμα του Παναγιώτη Σιαμά από το δοκάρι σε παίκτη παραπάνω ενώ ισοφάρισε εκ νέου σε 7-7 με τον Αράγια. Ο Παπάκος με νέο τέρμα έκανε το 8-7 διατηρώντας για τους φιλοξενούμενους το προβάδισμα.

Στη τελευταία περίοδο ο Εθνικός πέτυχε σημαντικό γκολ με Γερακούδη έξι λεπτά πριν τη λήξη της μεγάλης αναμέτρησης ενώ στο 1:23 πριν την λήξη πέτυχε και άλλο γκολ για το 10-8. Η ΑΕΚ μείωσε σε 10-8 με τον Σιαμά κρατώντας μόνο την θετική εμφάνιση.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 4-2, 2-2, 1-2

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυτωτάς Άρ., Παππάς Αλ. 2, Σιαμάς Π. 2, Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάγης

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 2, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης 1, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 2, Λαδάς Π., Μέσκι 2, Λαδάς Σ. 1, Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X