Αλμέιδα για πρόκριση: «Έχουμε μεγάλη όρεξη να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»

Αλμέιδα για πρόκριση: «Έχουμε μεγάλη όρεξη να προχωρήσουμε στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρος στο μήνυμά του για την υπόθεση πρόκριση ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ και με 4 βαθμούς είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, πράγμα που έδειξε στα λεγόμενά του και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

«Έχουμε μεγάλη όρεξη να προχωρήσουμε στην Ευρώπη», υποστήριξε ο Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για το ποιες είναι οι ομάδες φαβορί για την πρόκριση στο γκρουπ και υποστήριξε: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για φαβορί».

«Όταν έγινε η κλήρωση άλλα ήταν τα φαβορί. Εμείς δείξαμε ανταγωνιστικοί, ξέρουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον οποιονδήποτε. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά να μιλάμε πριν για φαβορί είναι λάθος», επισήμανε.

«Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Από την πρώτη μέρα της κλήρωσης υπάρχει μια διαφορά μεγάλη σε πολύ κόσμο. Τότε όταν έλεγαν το όνομα της ΑΕΚ το έλεγαν με ένα τρόπο και σήμερα αναφέρονται στην ΑΕΚ με άλλο τρόπο. Αυτό σε εμάς πρέπει να δίνει δύναμη. Δεν είναι όπως μπορεί αρκετοί να το σκέφτονταν αρχικά. Οπότε όλοι στην ομάδα και ο κόσμος ξέρουμε ότι θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχουμε τα εργαλεία, ποιότητα στους παίκτες μας και πολλή όρεξη και επιθυμία να προχωρήσουμε», είπε ακόμη ο Αλμέιδα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X