Προπονητής Τρινιντάντ για Λιβάι: «Φέρνει μεγάλη πίστη στην ομάδα»

Προπονητής Τρινιντάντ για Λιβάι: «Φέρνει μεγάλη πίστη στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο περιμένουν να δουν την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία στα δύο προσεχή παιχνίδια με την ΑΕΚ για να τον καλέσουν στην εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην αγωνιστική δράση ήταν σημαντική τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την εθνική του Τρινιντάντ καθώς βασίζονται στον επιθετικό της Ένωσης.

Για να δηλώσει τη λίστα για το Nations League, ο ομοσπονδιακός προπονητής Άγκους Ιβ περιμένει να δει την κατάσταση του 25χρονου στα δύο παιχνίδια που θα παίξει με την ΑΕΚ. Ειδικότερα, την Κυριακή αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της προετοιμασία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο Ιβ τόνισε πως θα είναι μια επιπλέον ενίσχυση η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην ομάδα.

«Πάντα είμαι αισιόδοξος όταν ο Λιβάι επιστρέφει στη δράση, ειδικά τόσο κοντά στο παράθυρο των εθνικών. Δεν είχαμε τις υπηρεσίες του Λιβάι καθόλου σε αυτό το τουρνουά και τα παιδιά που είναι εδώ τα πήγαν πολύ καλά στην απουσία του. Αν ο Γκαρσία είναι εντελώς καλά και σε φόρμα, θα είναι ένα μπόνους για εμάς, καθώς φέρνει μεγάλη πίστη στην ομάδα. Όταν έρχεται εδώ, είναι αυτός ο χαρακτήρας», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο 25χρονος φορ της ΑΕΚ ανυπομονεί να βρει ρυθμό και ελπίζει στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ και τη Λαμία να αγωνιστεί περισσότερο για να είναι έτοιμος και για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

«Ο Λιβάι θέλει να παίξει. Θέλει να επιστρέψει, αλλά δεν θα το ρισκάρουμε εάν δεν μπορεί. Ελπίζει να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι (με τη Μαρσέιγ) και τότε θα πάρουμε  μια τελική και επίσημη απόφαση», συμπλήρωσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X