ΑΕΚ: Εντυπωσιακή η γυναικεία ομάδα Futsal - Συνέτριψε με 7-0 τον Ολυμπιακό Σεπολίων!

ΑΕΚ: Εντυπωσιακή η γυναικεία ομάδα Futsal - Συνέτριψε με 7-0 τον Ολυμπιακό Σεπολίων!

Η ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 7-0 του Ολυμπιακού Σεπολίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα futsal της ΑΕΚ η οποία συνέτριψε με 7-0 τον Ολυμπιακό Σεπολίων για την 3η αγωνιστική του Wome’s Futsal Champions.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου ήταν το απόλυτο «αφεντικό» κάτι άλλωστε που φαίνεται και από το τελικό σκορ. Η «Ένωση» μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι, σκόραρε κατά το δοκούν και έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ δεν άργησε για να πετύχει το πρώτο της γκολ καθώς η Πινέδα μόλις στο 2′ έκανε το 1-0 ενώ ένα λεπτό αργότερα η Μπαλντίδη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της. Οι «κιτρινόμαυρες» συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 4′ η Μπάρτζη έγραψε το 3-0. Ακολούθησαν δύο προσωπικά τέρματα της Στεφάτου η οποία μέσα σε δύο λεπτά ανέβασε την διαφορά στο 5-0. Η Νίκα ήταν αυτή που με δύο γκολ στο 21′ και 27 διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Σκόρερ: Πινέδα 2′ Μπαλντίδη 3′, Μπάρτζη 4′, Στεφάτου 5′ 6′, Νίκα 21′ 27′.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X