Χαμός στο Οπόρτο: Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς της Αντβέρπ

Χαμός στο Οπόρτο: Σοβαρά επεισόδια από οπαδούς της Αντβέρπ
Photo Credits: INTIME

Συναγερμός έχει σημάνει στο Οπόρτο καθώς εκατοντάδες οπαδοί της Αντβέρπ έκαναν χαμό και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε καταστήματα στους δρόμους της πόλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάος στο Οπόρτο ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση της Πόρτο με την Αντβέρπ στο «Ντραγκάο» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν πορτογαλικά ΜΜΕ εκατοντάδες Βέλγοι οπαδοί, 300 τον αριθμό, μετά από μια μίνι πορεία στην παραποτάμια περιοχή της πόλης τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»σε κεντρικό δρόμο, σπάζοντας καταστήματα.

Τα περισσότερα από τα εστιατόρια και τα καφέ της περιοχής κατέληξαν να κλείσουν νωρίς τις πόρτες τους, κατόπιν εντολής των αστυνομικών της Δημόσιας Ασφάλειας που βρίσκονται στο χώρο, ενώ οι οπαδοί της Αντβέρπ δεν δίστασαν να κάνουν χρήση βαρελότων σε κατοικημένες περιοχής προκαλώντας αναταραχή στους κατοίκους.

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση της Αμβέρσας Βέλγοι οπαδοί εισέβαλαν στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου και απευθύνθηκαν στους οπαδούς της Πόρτο, με τα ΜΑΤ να αναγκάζονται να αντιδράσουν, χρησιμοποιώντας κανόνι νερού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Porto Canal (@porto.canal)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Porto Canal (@porto.canal)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X