Σε Μιλάνο και Ντόρτμουντ παίζεται ο όμιλος του... θανάτου, ενδιαφέρον σε Ρώμη και Μαδρίτη

Σε Μιλάνο και Ντόρτμουντ παίζεται ο όμιλος του... θανάτου, ενδιαφέρον σε Ρώμη και Μαδρίτη
Photo Credits: INTIME

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αρχίζει απόψε η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο τέσσερις ομάδες έχουν κερδίσει και τους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων μέχρι στιγμής, με τις Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν απόλυτη πορεία με τρεις νίκες σε τρεις αγωνιστικές.

Μετά από ένα καλό ξεκίνημα της σεζόν, η Μίλαν, που έφτασε έως τα ημιτελικά της περασμένης σεζόν, ζει έναν εφιάλτη εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πήρε μόλις έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια της Serie A και βρίσκεται τελευταία στον δύσκολο 6ο όμιλο, αφού πήρε δύο ισοπαλίες 0-0 με Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ και δέχτηκε ένα… χαστούκι στο Παρίσι (3-0).

Επομένως, δεν θα είναι μόνο θέμα τιμής στο «Σαν Σίρο» για την… εκδίκηση εναντίον της Παρί, αλλά οι «ροσονέρι» χρειάζονται μια νίκη για να προλάβουν τις άλλες ομάδες (η Παρί έχει έξι βαθμούς, η Ντόρτμουντ και η Νιούκαστλ  από τέσσερις). Οι Παριζιάνοι θα έφταναν πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» σε περίπτωση νέας νίκη.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία κατάφερε να νικήσει τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» (1-0), θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της και στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς, ωστόσο, μόλις δέχτηκαν ένα ιστορικό χαστούκι εντός έδρας στην Bundesliga από την Μπάγερν Μονάχου (4-0).

Όσο για τη Νιούκαστλ, που είχε συντρίψει την Παρί Σεν Ζερμέν στις αρχές Οκτωβρίου (4-1), θα θελήσει να «χτίσει» πάνω στη νίκη της το Σάββατο επί της Άρσεναλ (1-0), που μέχρι τότε ήταν αήττητη στην Premier League .

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει την πορεία υπεράσπισης του πρώτου της τίτλου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας στη φάση των ομίλων τρεις νίκες και μπορεί να επικυρώσει το… εισιτήριό της για τη φάση των «16» νικώντας απόψε τη Γιουνγκ Μπόις.

Ο Έρλινγκ Χλάαλαντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της νίκης (6-1)  επί της Μπόρνμουθ στην Premier League και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση του 7ου ομίλου. Μια ισοπαλία θα ήταν επίσης αρκετή για τη Σίτι για να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, κάτι όμως που δεν είναι στόχος για τον Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του.

Στο άλλο παιχνίδι αυτού του ομίλου η Λειψία, που είναι στην δεύτερη θέση με έξι βαθμούς, θα μπορούσε επίσης να πλησιάσει την πρόκριση αν νικήσει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι εκμεταλλεύτηκε έναν όμιλο στα… μέτρα της για να κερδίσει τους τρεις πρώτους αγώνες της. Οι Καταλανοί παίζουν στο Αμβούργο με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Πόρτο, που συνέτριψε την Αντβέρπ στο Βέλγιο (4-1), έχει τα όπλα να το κάνει ξανά στην Πορτογαλία και έτσι να πλησιάσει και αυτή στην πρόκριση.

Ο 5ος όμιλος αποδεικνύεται συναρπαστικός αφού η Φέγενορντ προηγείται έχοντας πίσω της την Ατλέτικο Μαδρίτης (2η με 5 βαθμούς) και τη Λάτσιο  (3η με 4 βαθμούς), διεκδικήτριες επίσης της πρόκρισης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

19:45 Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ / COSMOTE SPORT 3 HD
19:45 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπαρτσελόνα / COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Λάτσιο – Φέγενορντ / COSMOTE SPORT 7 HD
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ / COSMOTE SPORT 5 HD
22:00 Πόρτο – Αντβέρπ / COSMOTE SPORT 9 HD
22:00 Ερυθρός Αστέρας – Λειψία / COSMOTE SPORT 8 HD
22:00  Μάντσεστερ Σίτι – Γιανγκ Μπόις / COSMOTE SPORT 3 HD
22:00 Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν / COSMOTE SPORT 2 HD

Οι βαθμολογίες:

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Φέγενορντ  6
Ατλέτικο Μ.  5
Λάτσιο   4
Σέλτικ  1

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρί ΣΖ     6
Ντόρμουντ  4
Νιούκαστλ  4
Μίλαν  2

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Σίτι  9
Λειψία   6
Γιούνγκ Μπόις  1
Ερυθρός Αστέρας 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα  9
Πόρτο  6
Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
Αντβέρπ 0

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X