Ρεάλ: Η συμβουλή του Πουγιόλ στον Βινίσιους

Ρεάλ: Η συμβουλή του Πουγιόλ στον Βινίσιους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ δεν δίστασε να δώσει συμβουλή στον Βινίσιους Τζούνιορ, προκειμένου να προσέχει περισσότερο την συμπεριφορά του.

Αρχικά, ο Πουγιόλ δήλωσε για τον Βινίσιους: «Θα ήθελα πολύ να μιλήσω μαζί του, ως συνάδελφος ποδοσφαιριστής και να του πω τι πιστεύω και πώς νιώθω για την περίπτωσή του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που κάνει τη διαφορά και που θα έπρεπε να τον θαυμάζουν σε κάθε γήπεδο. Αν άλλαζε συμπεριφορά θα είχε πολύ περισσότερη αναγνώριση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «clasico»: «Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε 60 λεπτά πολύ καλά και τα τελευταία 30 πολύ άσχημα. Αν επιτρέψεις στη Ρεάλ να κερδίσει αυτοπεποίθηση, δε θα σε συγχωρήσει. Ο Τσάβι ξέρει καλά τον σύλλογο και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Και ο ίδιος όμως γνωρίζει πως η απαίτηση στην Μπαρτσελόνα είναι να κερδίζεις και να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X