Ο Άρης στους οπαδούς του: «Δεν μας δόθηκαν εισιτήρια, μην ταξιδέψει κανείς στον Βόλο»

Ο Άρης στους οπαδούς του: «Δεν μας δόθηκαν εισιτήρια, μην ταξιδέψει κανείς στον Βόλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα για εισιτήρια. Μέσα ο Ζουλ, αμφίβολος ο Φεράρι για την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Βόλο το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό στάδιο και όπως έκαναν γνωστό οι κίτρινοι δεν τους δόθηκαν εισιτήρια. Έτσι ο Άρης ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν για τον Βόλο.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Βόλος Ν.Π.Σ.-ΑΡΗΣ ζήτησε εισιτήρια, ωστόσο η απάντηση τόσο από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας όσο και της Αστυνομίας ήταν αρνητική στο σχετικό αίτημα. Μετά την εξέλιξη αυτή, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά από τον κόσμο της ομάδας μας να μην ταξιδέψει το ερχόμενο Σάββατο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κίτρινοι.

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, στην προπόνηση της Δευτέρας ο Άκης Μάντζιος είδε τον Ζουλ να προπονείται κανονικά και να επανέρχεται. Αντίθετα αμφίβολος για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό είναι ο Φεράρι, ο οποίος υπέστη κάκωση στο χθεσινό ματς και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σαβέριο, ατομικό έκαναν οι Πάβιτσιτς και Δεληζήσης, ενώ ο Οντουμπάτζο πραγματοποίησε θεραπεία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X