Θέλτα: Κίνδυνος αποκλεισμού για τον Άσπας επειδή πέταξε κάτω το VAR

Θέλτα: Κίνδυνος αποκλεισμού για τον Άσπας επειδή πέταξε κάτω το VAR
Photo Credits: INTIME

Ο Ιάγκο Άσπας της Θέλτα αντιμετωπίζει πιθανό αποκλεισμό από τη La Liga επειδή χτύπησε θυμωμένος το μόνιτορ του VAR, στο ισόπαλο 1-1 του Σαββάτου με τη Σεβίλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Θέλτα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με επτά βαθμούς σε 12 αγώνες και μόλις μία νίκη μέχρι τώρα στο εφετινό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόνο δύο φορές εντός έδρας από την έναρξη της σεζόν 2023-24.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κέρδισε πέναλτι στο 96ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Χεσούς Νάβας στον Τάσο Δουβίκα, αλλά μετά από έλεγχο του VAR η αρχική απόφαση ανατράπηκε. Στη συνέχεια ο Άσπας, που είχε αντικατασταθεί, άρπαξε την οθόνη της τηλεόρασης και την πέταξε στο έδαφος.

Ο 36χρονος ζήτησε συγγνώμη μέσω social media γράφοντας: «Έκανα ένα λάθος χθες. Δεν έπρεπε να διοχετεύσω έτσι την απογοήτευσή μου. Με πονάει γιατί δεν είναι το παράδειγμα που θέλω να δώσω στους νεότερους “Θελτίστας”».

Την Τετάρτη θα ληφθεί απόφαση για το αν ο Άσπας θα αντιμετωπίσει κάποια ποινή.

Η απόφαση θα ληφθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF), η οποία αποτελείται από έναν εκπρόσωπο της RFEF, έναν από τη La Liga κι έναν από το Consejo Superior de Deportes, ένα κυβερνητικό όργανο με αρμοδιότητα σε αθλητικά θέματα.

Την περασμένη σεζόν, ο Κολομβιανός Λουίς Σουάρες της Αλμερία γκρέμισε επίσης ένα μόνιτορ VAR στο γήπεδο της Αθλέτικ Μπιλμπάο και τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X