Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη - Δεν μας βγήκε τίποτα απόψε» - Δεν δέχθηκε ερωτήσεις ο Ισπανός

Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη - Δεν μας βγήκε τίποτα απόψε» - Δεν δέχθηκε ερωτήσεις ο Ισπανός
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης να αναλαμβάνει την ευθύνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευθύνη για τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενώ επίσης ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως στον αντίπαλο βγήκαν τα πάντα.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου:

“Άσχημη βραδιά για τους παίκτες και τους φιλάθλους και σε αυτές τις βραδιές πάντα είσαι ο τελευταίος, ενώ στις καλές ο πρώτος. Αναλαμβάνω την ευθύνη δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα, στον αντίπαλο τα πάντα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε. Γρήγορα πρέπει να αναπτερωθούμε γιατί είναι σημαντικό το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ήταν σκληρό χτύπημα για εμάς, έχουμε πονέσει, όμως τα συναισθήματα αυτά να τα μετατρέψουμε σε ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε ό,τι έρχεται. Χωρίς να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες πρέπει αυτή την κακή μέρα να την μετατρέψουμε σε ενέργεια”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X