ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων της Καισαριανής

«Πρεμιέρα» για την εντυπωσιακή μαύρη εμφάνιση της ΑΕΚ - Δείτε εικόνες!
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς με την Κηφισιά και στο τέλος το πλήρωσε με ισοφάριση. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι της Καισαριανής:

Γιώργος Αθανασιάσης:Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν θεατής. Όσες φορές χρειάστηκε να έχει συμμετοχή στο ματς, το έκανε σωστά. Ενώ στην φάση του γκολ της Κηφισιάς, δεν είχε ευθύνη καθώς δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του, καθώς η ΑΕΚ έπαιζε κυρίως από τα δεξιά. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά, αλλά είχε και πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι. Με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αποτελεσματικός ανασταλτικά, ενώ στην επίθεση έψαξε τις συνεργασίες με τον Ελίασον. Και ήταν αυτός που έφτιαξε ουσιαστικά το γκολ της ΑΕΚ. Όμως φέρει το βασικό μερίδιο ευθύνης στο γκολ της Κηφισιάς.

Σίμος Μήτογλου: Γρήγορες οι αντιδράσεις που είχε και σωστές οι θέσεις που έπαιρνε για να καλύψει γρήγορα αντεπιθέσεις της Κηφισιάς. Μια – δυο μονομαχίες έχασε. Τις περισσότερες τις κέρδισε και μάλιστα με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο. Δεν φέρει ευθύνη στην φάση του γκολ της Κηφισιάς.

Άλεξ Κάλενς:  Είχε και αυτός γρήγορες αντιδράσεις και κάλυπτε πολύ γρήγορα όσα κενά πήγαιναν να δημιουργηθούν στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Πήγε καλά στις προσωπικές μονομαχίες, τις περισσότερες εκ των οποίων και αυτός, όπως και ο Μήτογλου, τις κέρδισε.

Μιλάν Μοχαμάντι: Αυτή την φορά ο Ιρανός ακραίος μπακ, έδειχνε να βιάζεται πολύ να κάνει πράγματα με την μπάλα στα πόδια του. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια. Αντίθετα ανασταλτικά έβγαλε κάποιες σημαντικές άμυνες. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε να μην έχει καθόλου καθαρό μυαλό και έκανε και πολλά λάθη.

Γενς Γιόνσον: Πολλή δουλειά από τον Δανό χαφ στην μεσαία γραμμή, χωρίς την μπάλα στα πόδια. Όμως δημιουργικά με εξαίρεση την εξαιρετική πάσα που έβγαλε στο ακυρωθέν γκολ του Ελίασον στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός. Έκανε λάθη και βιαστικές επιλογές.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπόλικη δουλειά από τον αρχηγό της ΑΕΚ στην μεσαία γραμμή και σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας. Έκοψε μπάλες στην μεσαία γραμμή, ενώ και με την μπάλα στα πόδια του προσπάθησε να κτίσει σωστά το παιχνίδι της ομάδας.

Ροντόλφο Πισάρο: Ξεκίνησε το ματς παίζοντας στον άξονα και πιο κοντά στον Πόνσε. Η αλήθεια είναι πως πήρε ελάχιστες μπάλες στα πόδια του και οι πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι ήταν λίγες. Αλλά ακόμα και αυτές οι λίγες, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Δεν κατάφερε να βοηθήσει γενικώς δημιουργικά.

Νίκλας Ελίασον: Ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Και γενικώς ο κορυφαίος της ΑΕΚ.  Έβαλε ένα γκολ το οποίο οριακά ακυρώθηκε, ενώ έβγαλε και την σέντρα για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Πόνσε. Γενικώς ήταν αυτός που πήρε πάνω του τις περισσότερες επιθέσεις της ΑΕΚ.

Έκι Πόνσε: Πολύ κινητικός στο πρώτο ημίχρονο. Βγήκε από την περιοχή για να «σπάσει» σωστά την μπάλα και να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας, ενώ ήταν μέσα σε πολλές φάσεις. Έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μια ακόμα πιο σημαντική στο δεύτερο και γενικώς τον αισθάνθηκε η άμυνα της Κηφισιάς.

Στίβεν Τσούμπερ: Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, ξεκινώντας τις προσπάθειες του από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεν βοήθησε καθόλου ανασταλτικά με επιστροφές, ενώ με την μπάλα στα πόδια του, δεν του βγήκαν οι πρωτοβουλίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν μετακινήθηκε πίσω από τον φορ, στον άξονα, ήταν πολύ επιδραστικός και μπήκε πολύ μέσα στο παιχνίδι.

Λιβάι Γκαρσία: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μάλιστα πολύ κεφάτος. Μπήκε σε φάσεις, τον αισθάνθηκε η άμυνα της Κηφισιάς και θα μπορούσε αν είχε τελειώσει καλύτερα δυο – τρεις στιγμές, να είχε βρει και δίχτυα.

Ορμπελίν Πινέδα: Μπήκε και αυτός ορεξάτος στο ματς. Πήρε πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια, ανέβασε τον ρυθμό του παιχνιδιού ολόκληρης της ΑΕΚ. Από την στιγμή που μπήκε στο ματς, ήταν σαν να πατάει γκάζι ολόκληρη η ΑΕΚ.

Νορντίν Άμραμπατ: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Μαροκινός. Παρόλο που είχε διάθεση, παρόλο που ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του, δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα απ’ όσα δοκίμασε. Και έκανε και αρκετά εύκολα λάθη αλλά και αχρείαστες ενέργειες.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο φινάλε και προσπάθησε παίρνοντας την μπάλα στα πόδια του, να κτίσει σωστά επιθέσεις της ΑΕΚ. Δεν του βγήκαν πολλά απ’ όσα δοκίμασε.

Σταύρος Πήλιος: Έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ μπαίνοντας στο φινάλε του παιχνιδιού. Έβγαλε διάθεση, δεν φοβήθηκε και πήρε προσπάθειες πάνω του, που οι περισσότερες ήταν σωστές.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X