Στο Κηφισιά-ΑΕΚ η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη (VIDEO)

Στο Κηφισιά-ΑΕΚ η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της Κηφισιάς φιλοξένησε στο γήπεδο την ηρωίδα και φίλη της ΑΕΚ, Μυρτώ Παπαδομιχελάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η διοίκηση των γηπεδούχων φιλοξένησε στο γήπεδο την ηρωίδα και φίλη της ΑΕΚ, Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία έδωσε το «παρών» μαζί με τη μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου.

Με ενημέρωσή της η Κηφισιάς τόνισε πως: «Η οικογένεια της Κηφισιάς και ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Χρήστος Πρίτσας, έχουν την τιμή να φιλοξενούν απόψε μια ηρωίδα: τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Εδώ και δέκα χρόνια, η Μυρτώ μάς αποδεικνύει καθημερινά πως είναι μια πραγματική πολεμίστρια. Αποτελεί παράδειγμα για όλους, καθώς όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τις δυσκολίες, αλλά μάχεται καθημερινά. Μαζί της, η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, που την στηρίζει πάντα και παντού.

Ο κ. Πρίτσας αναλογιζόμενος το σπουδαίο μήνυμα που στέλνει η Μυρτώ, την στηρίζει έμπρακτα και δεσμεύεται πως η οικογένεια της Κηφισιάς θα είναι δίπλα της, στον αγώνα που δίνει καθημερινά. Μαζί του, η κ. Ελένη Ντελιφιλιππίδη, εκπρόσωπος της εταιρείας Elite Strom, η οποία -πιστή στο κοινωνικό της έργο- θα παρέχει τη Μυρτώ ειδικό ανατομικό εξοπλισμό».

Μάλιστα, αμφότερες οι δύο ομάδες δημοσίευσαν βίντεο στο οποίο η Μυρτώ παραλαμβάνει μια φανέλα της Κηφισιάς, με την ΑΕΚ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η δίκη μας Μυρτώ. Η Μυρτώ όλων μας»!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X