ΑΕΚ: Για την επιστροφή στις νίκες (18:30) με ΠΑΟΚ η ανδρική ομάδα πόλο!

Εικόνες από τον αγώνα ΟΦΘ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:30 τον ΠΑΟΚ στο Κολυμβητήριο του Αλίμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:30 τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Αλίμου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Η «Ένωση» μετά τις δύο σερί ήττες με Βουλιαγμένη και Πανιώνιο χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να μπορέσει να διατηρηθεί στις ασφαλείς θέσεις της βαθμολογίας και να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου στα δύο προηγούμενα ματς πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις αλλά στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτή την φορά ελπίζει να συνδυάσει την καλή εμφάνιση και με βαθμούς τους οποίους έχει ανάγκη. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 6η θέση με 6 βαθμούς σε έξι παιχνίδια και χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο για να πλησιάσει τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ που έχει 12 βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν και την στήριξη του κόσμου σήμερα στο Κολυμβητήριο του Αλίμου για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν μαζί την σημαντική νίκη που θα επιτρέψει στην ομάδα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Νίκος Βενετόπουλος επέλεξε στην αποστολή τους: Ασβέστη, Βέκκο, Σταμέλο, Κοκκινάκη, Μαυτωτά, Παππά, Σιαμάς Π., Ζαχόπουλο, Τουρκομένη, Σιαμά Γ., Αράγια, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Σιαμά Χρ., Μαρινάγη.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο, 4/11

14.30   Ποσειδώνιο :ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Διαιτητές: Μιχάλης Μονιούδης, Γιώργος Αγγελίδης

15.00   Εθνικό Πειραιά: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ

Διαιτητές: Γιώργος Σταυρίδης, Κώστας Βασιλείου

18.00   Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου: ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Διαιτητές: Μανώλης Παϊρακταρίδης, Μιχάλης Μάρκοβιτς

18.30   Δημοτικό Αλίμου : ΑΕΚ – ΠΑΟΚ DOMUS ERGO

Διαιτητές: Μιχάλης Μπιράκης, Ανδρέας Μοίραλης

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X