Η εκπληκτική Εφέσεων και ο Μανούχος στην Λαμία

Η εκπληκτική Εφέσεων και ο Μανούχος στην Λαμία

Ο Γκρανκάσας βγάζει τα... άπλυτα της δίκης για το ντέρμπι της ντροπής και ξέρει τι θα συμβεί στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είχε μεγάλο ενδιαφέρον η εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της τιμωρίας του Ολυμπιακού. Τι μεγάλο ενδιαφέρον δηλαδή, ιστορία γράφτηκε… Και δεν γράφτηκε με αφορμή την υπόθεση που εκδικάστηκε. Γράφτηκε με επίκεντρο την άλλη υπόθεση, του αν το ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα γίνει με κόσμο ή όχι.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, της ίδιας που επιβεβαίωσε την απόφαση – έκτρωμα για τα δοκάρια στο Περιστέρι πέρσι και της ίδιας που έχει ανατρέψει σειρά πειθαρχικών αποφάσεων κατά του Ολυμπιακού, πήρε θέση για το αν πρέπει να έχει κόσμο στο Φάληρο την Κυριακή ή όχι. Δεν κρίνεται από την θέση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων κανονικά αυτό. Δεν είχε κάποια δικαιοδοσία στην παρούσα φάση να καθορίσει κάτι.

Μονά ζυγά, όλα Ολυμπιακά!

Προσέξτε όμως… Οτιδήποτε και να γινόταν, πολύ πιθανό και η νομιμότητα ή όχι της παρουσίας ή όχι κόσμου αντίστοιχα στο ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ να κρινόταν δικαστικά. Ένα παράδειγμα: Πάει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή και βρίσκει κόσμο. Κι αποφασίζει να πει «είναι παράνομο, δεν κατεβαίνω να παίξω». Ή ας πούμε μέσω της ΕΠΟ βγαίνει μια γνωμόδοτηση πως δεν μπορεί να έχει κόσμο. Και κρίνεται στην συνέχεια δικαστικά γιατί προσφεύγει ο Ολυμπιακός.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν στην Επιτροπή Εφέσεων θα έφταναν όλα αυτά κάποια στιγμή. Και ο πρόεδρος αυτής της Επιτροπής έχει σπεύσει ήδη να πει τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση. Η απόφαση θα είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Οπότε μη χάνετε χρόνο και μη μπαίνετε στον κόπο. Ό,τι και να γίνει θα έχει κόσμο στο Φάληρο και θα είναι και νόμιμο.

Με στημένη τράπουλα

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων έκανε χρήση μιας ερμηνείας από ένα άρθρο, που θεωρεί ότι τον καλύπτει. Άλλη ερμηνεία, άλλου άρθρου όμως καλύπτει την αντίθετη άποψη και σύμφωνα με την γνώμη πολλών σχετικών με αυτά τα θέματα το πιθανότερο είναι αυτή να είναι ισχυρότερη. Δεν έχει σημασία όμως πλέον. Αποφάνθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής στην οποία θα τελεσιδικούσε οποιαδήποτε νομική διαμάχη για το θέμα.

Καταλάβατε; Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ αρχικά ο πρόεδρος μίλησε για «μακριά νύχτα» αφήνοντας να εννοηθεί πως θα έβγαζε την απόφαση νωρίς, τελικά… άραξε και έδωσε και όλο το Σαββατοκύριακο προθεσμία για υπομνήματα.

Ο «πράσινος» Μανούχος

Αγωνία λοιπόν για τον Παναθηναϊκό… Που θα την μετριάσει σίγουρα λίγο η παρουσία του Ευάγγελου Μανούχου αύριο στην Λαμία. Έχει αποδείξει ο ρέφερι από την Αργολίδα πως λαμβάνει σοβαρά υπόψη του το μέγεθος του Παναθηναϊκού όταν τον σφυρίζει με τις μικρομεσαίες ομάδες, όπως μόνο πλέον μπορούν να σφυρίζουν οι Έλληνες διαιτητές.

Έχουν κάθε λόγο να τρέμουν στην Λαμία. Εδώ πλέον έχει κάθε λόγο να τρέμει η ΑΕΚ αν βρεθεί στον δρόμο της ο Ευάγγελος. Που καθάρισε με κόκκινη σε χρόνο ντε τε τον Μάνταλο στον Βόλο, χωρίς να περιμένει καν υπόδειξη από το VAR κι ενώ χάναμε ήδη με 1-0.

Ο Γκρανκάσας

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X