Πογέτ: «Το συμβόλαιό μου με την Ελλάδα λήγει τον Μάρτιο - «Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία, το μέλλον θα δείξει»

Πογιέτ: «Εκκίνηση μιας εθνικής προσπάθειας – Μπορούμε να τα καταφέρουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Πογέτ υποστήριξε πως το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδας είναι αβέβαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογέτ και η Ελλάδα διεκδικούν την είσοδο τους στην τελική φάση του Euro 2024, όμως την ίδια στιγμή το όνομα του Ουρουγουανού τεχνικού ακούγεται για τον πάγκο της Ιρλανδίας καθώς η συνεργασία της με τον Στίβεν Κένι διακόπηκε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Livescore», ο Ουρουγουανός τεχνικός ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ιρλανδών, τους οποίους αποθέωσε μετά το Ιρλανδία – Ελλάδα στο Δουβλίνο (0-2) για την θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στις κερκίδες, με τον Πογέτ να αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

«Αν μιλάς πολύ, σε κατηγορούν, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Το συμβόλαιο μου ολοκληρώνεται τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία αν προκριθώ ή όχι γιατί δεν υπάρχει επέκταση. Τελειώνουν τα προκριματικά και τέλος.

Λέγαμε όταν είσαι παίκτης, έξι μήνες απομένουν στο συμβόλαιο σου και μπορείς να αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά. Είναι ένα ενδεχόμενο η Ιρλανδία. Να με συμπαθήσουν, να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν θεαματική. Το μέλλον θα δείξει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X