Στοχ: «Ήταν λάθος μου η επιστροφή στον ΠΑΟΚ»

Στοχ: «Ήταν λάθος μου η επιστροφή στον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε σε ΜΜΕ της Τσεχίας και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019, δείχνοντας μετανιωμένος γι’ αυτή του την απόφαση.

Όσα σημείωσε:

“Ήταν λάθος η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να πάω εκεί, ήταν δική μου απόφαση. Όμως, ο προπονητής έφυγε για τη Σαουδική Αραβία και ο νέος προπονητής δεν με ήθελε και όταν δεν παίζεις και δεν μπορείς να είσαι σε ρυθμό αγώνα, είναι δύσκολο.

Τότε ήταν που άρχισα κάπως να αντιπαθώ το ποδόσφαιρο. Ούτε η μεταγραφή μου στην Πολωνία (σ.σ. στην Ζαγκλέμπιε Λουμπίν) βοήθησε, ενώ κανείς δεν γνώριζε πως θα εμφανιζόταν ο covid-19. Δεν μπορούσα να προπονηθώ με καμία ομάδα, προσέλαβα έναν προπονητή με τον οποίο προπονήθηκα για επτά μήνες, ενώ στη συνέχεια πήγα στην Σλόβαν Λίμπερετς, στην οποία χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επανέλθω σε φόρμα.

Ελπίζω να βοήθησα την ομάδα κι ας ερχόμουν από τον πάγκο” τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος από τον περασμένο Σεπτέμβριο ανήκει στην Μότορλετ Πράγας, ομάδα της τρίτης κατηγορίας!

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X