Η Ρεμπέκα Γουέλτς θα είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που ορίστηκε διαιτητής στη Premier League

Η Ρεμπέκα Γουέλτς θα είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που ορίστηκε διαιτητής στη Premier League
Photo Credits: INTIME

Χρυσές σελίδες στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου θα γράψει η Ρεμπέκα Γουέλτς αφού ορίστηκε στο Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η Ρεμπέκα Γουέλτς είναι διαιτητής απο το 2010 . Της πήρε εννιά χρόνια να σφυρίξει το πρώτο της επαγγελματικό αγώνα αλλά χάραξε το δρόμο για όλες τις γυναίκες αφού ηταν η πρώτη γυναίκα διαιτητής που διήυθυνε επαγγελματικό αγώνα στην Αγγλία.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή φού το 2020 σφύριξε τρία ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών ενώ τη φετινή σεζόν έχει προλάβει ήδη να διευθύνει επτά αγώνες επαγγελματικών πρωταθλημάτων της Αγγλίας.

Ωστόσο, τα καλύτερα για εκείνη δεν έχουν έρθει ακόμη αλλά αναμένεται να… έρθουν σε μερικά 24ωρα, με την αγγλική FA να κάνει γνωστό πως η 39χρονη θα είναι η τέταρτη διαιτητής στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο Σάββατο για την 11η αγωνιστική της Premier League.

Αυτό σημαίνει πως θα είναι η πρώτη διαιτήτρια που θα λάβει μέρος σε αγώνα για την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, δείχνοντας το δρόμο σε άλλες συναδέλφισσές της ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X