Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Χενκ Τεν Κάτε φέρεται να απέρριψε τον Άγιαξ επειδή προτίμησε την... υποκριτική! (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Χενκ Τεν Κάτε φέρεται να απέρριψε τον Άγιαξ επειδή προτίμησε την... υποκριτική! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη αποκάλυψη από Ολλανδό δημοσιογράφο. Ο Άγιαξ έκανε κρούση Χενκ Τενκ Κάτε, ο οποίος όμως προτίμησε την... υποκριτική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πού κατάντησες φέτος ρε Άγιαξ; Σύμφωνα με Ολλανδό δημοσιογράφο, ο Τεν Κάτε τον απέρριψε επειδή προτίμησε την… υποκριτική!

Ο Μόρις Στέιν πλήρωσε το «μάρμαρο» για την κάκιστη εκκίνηση του Άγιαξ στη σεζόν και ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τον Ολλανδό δημοσιογράφο Γιόχαν Ντέρκσεν πριν προκριθεί η περίπτωση του πρώην κόουτς της Εθνικής Ελλάδας υπήρξε κρούση σε ακόμα έναν… γνώριμο του ποδοσφαίρου μας. Ο λόγος για τον Χενκ Τεν Κάτε.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού φέρεται να απέρριψε την πρόταση επειδή θα παίξει σε τηλεοπτική σειρά! Για την ακρίβεια θα κάνει τον αστυνομικό επιθεωρητή στο «Sleepers», μια σειρά δέκα επεισοδίων που θα γυριστεί το προσεχές διάστημα.

O 68χρονος κόουτς είναι βοηθός προπονητής στο Σουρινάμ, ενώ από το 2016 έως το 2021 εργαζόταν σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ήταν πρώτος προπονητής του Άγιαξ για περίπου μια χρονιά (2006-07) και σήκωσε το Κύπελλο και δυο Super Cup. Στον Παναθηναϊκό είχε δουλέψει από το καλοκαίρι του 2008, έως το Δεκέμβριο του 2009.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X