Γιακουμάκης: Ψηφίστηκε ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι (ΦΩΤΟ)

Γιακουμάκης: Ψηφίστηκε ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Απίστευτος Γιακουμάκης που κάνει πράγματα και θαύματα με την Ατλάντα στο MLS, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος μπροστά από τον Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναι, είναι αλήθεια… Ο Γιώργος Γιακουμάκης νίκησε τον Λιονέλ Μέσι σε ατομική ψηφοφορία. Ο Έλληνας άσος που κάνει πράγματα και θαύματα στις ΗΠΑ με τη φανέλα της Ατλάντα, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου και να παρέλαβε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, όμως στις ΗΠΑ τα πράγματα είναι αλλιώς.

Εκεί, ένα δικό μας παιδί, ο Γιώργος Γιακουμάκης κέρδισε τον Αργεντινό μάγο και ψηφίστηκε ως κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος του MLS!

Ο Έλληνας επιθετικός, στην ρούκι σεζόν του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πέτυχε 17 γκολ και οδήγησε την Ατλάντα στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την καθολική εκτίμηση από όλους τους ανθρώπους της λίγκας.

Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιακουμάκης απέσπασε την μερίδα του λέοντος στις ψήφους από τα Media και τα στελέχη των ομάδων και έχασε οριακά από τον Μέσι στην ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες του MLS.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X