Ορίστηκε το Μαρσέιγ - Λυών μετά την ματαίωση του ντέρμπι

Ορίστηκε το Μαρσέιγ - Λυών μετά την ματαίωση του ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Συμφωνία για την ημερομηνία του ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Λυών για τις 6/12 εν αναμονή των πιθανών κυρώσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περασμένη Κυριακή είχε προγραμματιστεί «μάχη» γιγάντων του γαλλικού ποδοσφαίρου με τη Μαρσέιγ να αντιμετωπίζει την Λυών στο Βελοντρόμ. Βέβαια οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν άλλη άποψη με την «μάχη» να διεξάγεται στους δρόμους όταν επιτέθηκαν στην αποστολή των φιλοξενουμένων τραυματίζοντας τον προπονητή Φάμπιο Γκρόσο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κολασμένης βραδιάς σημειώθηκαν και άλλα επεισόδια (λιθοβολισμός λεωφορείου οπαδών της Λυών, ρατσιστικές ύβρειςαπό οπαδούς της Λυών στο γήπεδο). Εν αναμονή για τις πιθανές κυρώσεις, οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν για την ημερομηνία αναβολής του αγώνα.

Ο πρόεδρος του της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε τα νέα αυτή την Πέμπτη. «Η επιτροπή μόλις αποφάσισε να επαναπρογραμματίσει τον αγώνα για τις 6 Δεκεμβρίου. Αλλά πάνω απ ‘όλα, θα καθορίσει στη συνέχεια τον τόπο αυτής της συνάντησης εν αναμονή πρόσθετων πληροφοριών από τις δημόσιες αρχές που εγγυώνται βέλτιστες συνθήκες ασφάλειας για όλους τους μετόχους της και το κοινό»

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X