Πελεγκρίνι: «Ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες»

Πελεγκρίνι: «Ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες»
Photo Credits: INTIME

Μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με την Μπέτις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 35χρονος Έλληνας αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, υπέγραψε με την ομάδα της Ανδαλουσίας, που αναζητούσε παίκτη για να καλύψει το κενό του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

«Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω περισσότερα από όσα περιμένουν από εμένα» είπε κατά την παρουσίασή του ο Παπασταθόπουλος, αλλά ακόμα θα περιμένει για να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπέτις.

Ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, μίλησε για το θέμα λέγοντας ότι ο Παπασταθόπουλος θα είναι διαθέσιμος προς τα τέλη Νοεμβρίου, μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα μέσα του μήνα.

«Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι όλα είναι καλά. Θα πρέπει να δουλέψει λίγο την φυσική κατάστασή του με τους ανθρώπους μας. Είναι διαφορετικό από αυτό που μπορεί να έκανε μόνος του στο σπίτι. Πρέπει να μπει στην ομάδα και πιστεύω ότι μετά την διακοπή της FIFA θα είναι έτοιμος» είπε ο Πελεγκρίνι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X