Μίλερ: «Συγγνώμη στους οπαδούς για την συμπεριφορά της ομάδας μετά το παιχνίδι»

Μίλερ: «Συγγνώμη στους οπαδούς για την συμπεριφορά της ομάδας μετά το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλερ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Μπάγερν για το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν πήγαν προς το μέρος τους μετά την ήττα από την Ζααρμπρίκεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ζααρμπρίκεν έκανε την έκπληξη μεγατόνων και απέκλεισε την Μπάγερν από τον 2ο γύρο του DFB-Pokal, επικρατώντας με 2-1 χάρη σε γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μονάχα οι Μίλερ, Κίμιχ, Σανέ, Τελ και Σαρ πήγαν προς το μέρος των οπαδών των Βαυαρών, με τους υπόλοιπους παίκτες να φεύγουν γρήγορα για τα αποδυτήρια. Αυτή η κίνηση δεν άρεσε καθόλου στον Μίλερ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας.

«Μία βαριά ήττα για εμάς σήμερα. Είναι δύσκολο να το καταπιείς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του Σαββάτου τώρα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας για την συμπεριφορά της ομάδας μετά το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να σας δείξουμε σεβασμό. Ίσως το Klassiker να είναι το κατάλληλο ματς για να επανορθώσουμε» ανέφερε με ανάρτησή του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X