Διευθυντής Ίντερ για Λουκάκου: «Απαράδεκτη η στάση του στις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού»

Πανό κατά Λουκάκου από τους ultras της Ίντερ: «Ξεφτιλισμένε»
Photo Credits: INTIME

Στη συμπεριφορά του Ρομέλου Λουκάκου αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε ως αντίπαλος της Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» αυτή την φορά με την στολή της Ρώμα και όπως ήταν φυσικό αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της Ίντερ.

Μάλιστα, ο Βέλγος φάνηκε να επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, καθώς ήταν αρνητικός καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και η ομάδα του ηττήθηκε στο τέλος με 1-0.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του Βέλγου στο μέρος που δοξάστηκε και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας το 2021, ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, μίλησε για την απαράδεκτη στάση του Λουκάκου στις διαπραγματεύσεις του καλοκαιριού.

«Οι συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν, αλλά ο σεβασμός πρέπει να υπάρχει πάντα. Είναι απαράδεκτο αν κάποιος εξαφανιστεί και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα. Προσπάθησα να τον καλέσω, με τη συμφωνία με την Τσέλσι να καταρρέει στις 8 Ιουλίου», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Αουσίλιο.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X