Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για τον Γκονσάλο Ινάσιο τον Ιανουάριο (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για τον Γκονσάλο Ινάσιο τον Ιανουάριο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για αμυντικό θα κινηθεί η «βασίλισσα».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θέση του Σέντερ φορ έχει τεράστια σημασία για την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η «βασίλισσα» θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού ώστε να δυναμώσει την αμυντική της γραμμή.

Η υπόθεση του Αλφόνσο Ντέιβις φαίνεται να βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση για τους Μερένγκες, αλλά ο Καναδός δεν είναι ο μοναδικός αμυντικός που εξετάζεται.

Με τον Έντερ Μιλιτάο άλλωστε να τίθεται εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, στη Μαδρίτη θέλουν να καλύψουν το κενό του στη θέση των στόπερ με την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Γκονσάλο Ινάσιο.

Σύμφωνα μάλιστα με την «AS» η Ρεάλ θα πάει κόντρα στην προϊστορία και θα επιχειρήσει να τον αρπάξει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον προσεχή Ιανουάριο, παρά το γεγονός πως στη Μαδρίτη αποφεύγουν να κάνουν μεταγραφές στα χειμερινά παζάρια.

Από την πλευρά της η Σπόρτινγκ έχει θέσει ρήτρα ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος την ίδια στιγμή βρίσκεται και στα ραντάρ των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X