Γουέστ Χαμ: Πουλάει μειοψηφικό μερίδιο, σενάριο και για πρόταση από το Κατάρ

Γουέστ Χαμ: Πουλάει μειοψηφικό μερίδιο, σενάριο και για πρόταση από το Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Προς πώληση μειοψηφικό μερίδιο στη Γουέστ Χαμ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα μειοψηφικό μερίδιο στη Γουέστ Χαμ, μία εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακουύ στο 1ο όμιλο του Europa League, είναι προς πώληση, ανακοίνωσε η Βανέσα Γκόλντ, κόρη του εκλιπόντος συμπροέδρου Ντέιβιντ Γκόλντ, όπως αναφέρει το Sky Sports:

«Θα σκεφτόμουν να πουλήσω ένα μέρος των μετοχών μας στον κατάλληλο συνεργάτη. Έχω μιλήσει με καθέναν από τους άλλους τρεις μεγάλους μετόχους της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, Ντάνιελ Κρετίνσκι και Τριπ Σμιθ, οι οποίοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί.

Οποιαδήποτε συναλλαγή για το αγορά μερικών από τις μετοχές μας θα έχει στο προσκήνιο την κληρονομιά του πατέρα μου, η οποία, φυσικά, δίνει προτεραιότητα στην αγαπημένη του Γουέστ Χαμ.

Έχω διορίσει την Rothschild & Co να μας συμβουλεύει σε οποιεσδήποτε συζητήσεις και θα κρατήσει ενήμερους  τους άλλους μετόχους, τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας για κάθε σημαντική εξέλιξη», ανέφερε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, την επιθυμία αυτή ακολούθησε αμέσως το ενδιαφέρον αρκετών ξένων επενδυτών. Ανάμεσά τους  φέρεται να υπάρχει και μια προσφορά από το Κατάρ.

Να σημειωθεί ότι ο Σεΐχης Τζάσιμ μπιν Χαμάντ αλ-Θάνι, είχε προσπαθήσει, χωρίς επιτυχία, για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X