Τρέλα στο Μεξικό με Πινέδα: Βλέπουν μεταγραφή σε κορυφαία Λίγκα, αν συνεχίσει έτσι στην ΑΕΚ - Τι αναφέρει το TV Azteca

Τρέλα στο Μεξικό με Πινέδα: Βλέπουν μεταγραφή σε κορυφαία Λίγκα, αν συνεχίσει έτσι στην ΑΕΚ - Τι αναφέρει το TV Azteca
Photo Credits: INTIME

Ο Πινέδα οργιάζει με τη φανέλα της ΑΕΚ και στο Μεξικό βλέπουν μεταγραφή σε ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αν συνεχίσει έτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πιθανότητα ο Πινέδα να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης με βάση τις φετινές του επιδόσεις με την ΑΕΚ, αλλά και την Εθνική Μεξικού αναφέρεται σε ρεπορτάζ του το «TV AZTECA».

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν γίνεται εκτενής αναφορά στις επιδόσεις του άσου της ΑΕΚ στα τελευταία ματς και τα δύο διαδοχικά γκολ που σημείωσε κόντρα σε Μαρσέιγ (3-1, εκτός) και ΠΑΟΚ (2-0, εντός).

«Ο Ορμπελίν Πινέδα περνά υπέροχα αυτή τη σεζόν με πολύ καλά νούμερα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, κάτι που δίνει ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα ενταχθεί σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του κορυφαίου τηλεοπτικού δικτύου του Μεξικού.

Εν συνεχεία γίνεται αναφορά στο γκολ με το οποίο ο ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία οι συμπατριώτες του «Ορμπεγκόλ» στέκονται στο γκολ που πέτυχε στη Μασσαλία.

«Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Πινέδα σημείωσε ένα επιπλέον γκολ στην ήττα της ομάδας του από τη Μαρσέιγ στο Europa League», υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα το οποίο εν συνεχεία σημειώνει τα 3 γκολ που έχει ήδη ο σούπερ σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος εντός και εκτός συνόρων.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται η 3η θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ στη Super League μόλις στο -2 από την κορυφή και καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει: «Σε ατομικό επίπεδο, το καλό επίπεδο του «Maguito» του δίνει ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να κάνει το ποιοτικό άλμα σε ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε μια βραχύβια θητεία στην ισπανική Θέλτα».

Πηγή: sdna.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X