Ο Τριαντόπουλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ο Τριαντόπουλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Η Παναγιώτης Τριαντόπουλος ήταν Managing Director στην ΚΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθήκοντα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, άλλοτε διοικητικό στέλεχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μέχρι πρότινος Managing Director στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος πορεύεται σταδιακά στη νέα εποχή και ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος θα συμμετέχει ενεργά στην αναδιοργάνωση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και την καλύτερη δυνατή μετάβαση στον Βοτανικό.

Σε δήλωση του ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά : «Με μεγάλη μου χαρά συνεργάζομαι ξανά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. αυτή την φορά σε έναν πιο επιτελικό ρόλο, αναλαμβάνοντας την διοικητική αναδιοργάνωση και ενίσχυση του Συλλόγου.

Στόχος μας είναι η ομαλή και δημιουργική μεταβατική περίοδος έως την ολοκλήρωση των έργων στον Βοτανικό ώστε ο Σύλλογος να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα.

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρο πλάνο και σωστή οργάνωση για την πλήρη αξιοποίηση των νέων εγκαταστάσεων η οποία θα δώσει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. μία νέα προοπτική για ένα λαμπρό μέλλον».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X