Μάνταλος στα... καλύτερα του: 6 ματς βασικός με 460 λεπτά σε 23 ημέρες με ΑΕΚ και Εθνική!

Μάνταλος στα... καλύτερα του: 6 ματς βασικός με 460 λεπτά σε 23 ημέρες με ΑΕΚ και Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος ζει τον καλύτερο Οκτώβριο της ζωής του στην ΑΕΚ και στην Εθνική ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος στο τελευταίο διάστημα δείχνει εξαιρετικά συνεπές αγωνιστικό πρόσωπο και βοηθά πολύ την ΑΕΚ όταν αυτή το χρειάζεται. Ειδικότερα το διάστημα που είχε σημαντικές απουσίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα.

Και ο Μάνταλος έβγαλε τα κάστανα από την… φωτιά. Αποτέλεσμα από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου να έχει παίξει σε 6 ματς στη βασική ενδεκάδα!

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα ματς με την ΑΕΚ και δύο με την Εθνική ομάδα σε διάστημα 23 ημερών! Και αυτό δίχως να έχει τον ρόλο του βασικού και αναντικατάστατου από πέρυσι στην ΑΕΚ με Αλμέιδα, ενώ έχει κλείσει πια τα 32 του και έχει αρκετή καταπόνηση και δύσκολα χειρουργεία. Ρήξη χιαστών σ’ εκείνο το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2015, ρήξη χιαστών στο ματς με τον Πανιώνιο το 2017. Και γύρισε πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και επέστρεψε στα πλάνα των προπονητών του έχοντας σημαίνοντα ρόλο στο αγωνιστικό σχέδιο του.

Μέχρι να έρθει ο Ματίας Αλμέιδα βασικός και αναντικατάστατος για χρόνια και με το βάρος του αρχηγού σε δύσκολες χρονιές με ομάδες που είχαν σχεδιαστεί με αποτυχία… Με Αλμέιδα έχει την ορθή διαχείριση, αγωνίζεται όταν είναι καλά και όταν πρέπει και για αυτό βγάζει τον καλύτερο εαυτό του όντας πολύτιμος σε πολλά παιχνίδια.

Μάνταλος στα... καλύτερα του: 6 ματς βασικός με 460 λεπτά σε 23 ημέρες με ΑΕΚ και Εθνική!

Ωστόσο, μέσα στον Οκτώβριο έκανε το… απίστευτο. Βασικός σε όλο το ματς στο 3-0 με τον Παναιτωλικό, βασικός σε όλο το παιχνίδι στο 0-2 στην Ιρλανδία, βασικός για 81 λεπτά με την Ολλανδία στην ήττα με 0-1, βασικός για 65 λεπτά στο 0-3 στην Τρίπολη, βασικός για 59 λεπτά στη Μασσαλία στην ήττα με 3-1 και βασικός για 64 λεπτά στο 2-0 με τον ΠΑΟΚ. Η… σούμα έχει πλέον 4 νίκες και δύο ήττες ήττες με Ολλανδία και σε ένα πολύ παράξενο ματς με την Μαρσέιγ.

Η καλύτερη version του Μάνταλου επί των ημερών του Αλμέιδα! Και το… highlight της βραδιάς με τον μικρό Γιαννάκη στην αγκαλιά του Πέτρου στο φινάλε, με το καλύτερο φιλί στο μάγουλο. Αυτό ήταν το δικό του βραβείο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X