Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε πως το Μουντιάλ του 2034 θα γίνει στη Σαουδική Αραβία

Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε πως το Μουντιάλ του 2034 θα γίνει στη Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

Με μήνυμά του στους λογαριασμούς του στα social media ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, επιβεβαίωσε πως το Mundial θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μήνυμά του στους λογαριασμούς του στα social media ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, επιβεβαίωσε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034 θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας επιχείρησε να στείλει ένα μήνυμα «ενότητας» μέσω του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Ελβετός παράγοντας αναφέρθηκε στις 10 χώρες που θα φιλοξενήσουν τις επόμενες τρεις διοργανώσεις, τονίζοντας στο μήνυμά του:

«Το μεγαλύτερο σόου στη γη θα διοργανωθεί από τον Καναδά, το Μεξικό και τις ΗΠΑ το 2026 – στη Βόρεια Αμερική. Οι επόμενες δύο εκδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα φιλοξενηθούν στην Αφρική (Μαρόκο) και Ευρώπη (Πορτογαλία και Ισπανία) – μαζί με τρία επετειακά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στη Νότια Αμερική (Αργεντινή, Παραγουάη, Ουρουγουάη)- το 2030 και στην Ασία (Σαουδική Αραβία) το 2034.

Τρεις εκδόσεις, πέντε ήπειροι και δέκα χώρες θα εμπλακούν στη διοργάνωση αγώνων του τουρνουά – αυτό καθιστά το ποδόσφαιρο πραγματικά παγκόσμιο.

Οι διαδικασίες υποβολής φακέλων εγκρίθηκαν με συναίνεση μέσω του Συμβουλίου της FIFA -όπου εκπροσωπούνται και οι έξι συνομοσπονδίες- μετά από εποικοδομητικό διάλογο και εκτεταμένες διαβουλεύσεις. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη θετική ανταλλαγή.

Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο όπως κανένα άλλο άθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η τέλεια βιτρίνα για ένα μήνυμα ενότητας και ένταξης, καθώς και μια σημαντική απεικόνιση του πώς οι διαφορετικοί πολιτισμοί μπορούν να είναι μαζί και μπορούν να μάθουν και να κατανοήσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Καθώς ζούμε σε έναν όλο και πιο διχασμένο και άγριο κόσμο, δείχνουμε για άλλη μια φορά ότι το ποδόσφαιρο, το κορυφαίο παγκόσμιο άθλημα, ενώνει όσο τίποτα άλλο.

Όλοι χρειαζόμαστε αυτές τις περιπτώσεις ενότητας και τα επερχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα παρέχουν μια μοναδική δύναμη για το καλό από αυτή την άποψη».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X