Ο Μάνταλος ήταν MVP παντού και την απονομή του βραβείου την έκανε ο Γιάννης

Ο Μάνταλος ήταν MVP παντού και την απονομή του βραβείου την έκανε ο Γιάννης
Photo Credits: INTIME

Σ' αυτό το ντέρμπι ο Μάνταλος ήταν MVP τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, με τον μικρό Γιάννη να του δίνει στο τέλος το βραβείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναι, ο Σιμάνσκι έκανε ματσάρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ναι, ο Ελίασον ήταν καταπλητικός βρίσκοντας και δίχτυα, όμως ο MVP του ντέρμπι στα δικά μας μάτια ήταν ο Πέτρος Μάνταλος.

Ναι, ο Έλληνας διεθνής που στο παρελθόν είχε ακούσει και χρεωθεί πολλά. Ο Μάνταλος, λοιπόν, ήταν ο δικός μας MVP στο χθεσινό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας για αγωνιστικούς και μη λόγους. Ο Μάνταλος έδειξε το πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο εντός αγωνιστικού χώρου και το πόσο σπουδαίο εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Και επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν τα δικά τους… Ξέρουμε στην Ελλάδα ζούμε, γνωρίζουμε τι γίνεται, ο καθένας θα πει το μακρύ και το κοντό του… Θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό και θα εξηγήσουμε γιατί ο Μάνταλος είναι ο MVP.

Πρώτα απ’ όλα θυμηθείτε την ασίστ στο 1-0 του Πινέδα. Ο Μάνταλος είναι τόσο ψύχραιμος που βλέπει την κίνηση του Πόνσε που έχει τραβήξει όλη την άμυνα του ΠΑΟΚ και έχει το «καθαρό» μυαλό να σερβίρει εξαιρετικά στον Ορμπελίν για να ανοίξει η ΑΕΚ το σκορ. Και αυτό δεν το κάνει πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ επί εποχής Αλμέιδα. Θυμηθείτε την ασίστ του στο 0-1 της Τούμπας επί του ΠΑΟΚ με την γκολάρα του Αραούχο.

Ο Μάνταλος έπαιξε περίπου 65 λεπτά και ήταν παντού. Ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι ήταν μέσα στις φάσεις και αν δεν υπήρχε εκείνη ατυχία στο πλάγιο άουτ, όπου όλη η Φιλαδέλφεια «πάγωσε», ενδεχομένως να είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην «κιτρινόμαυρη παράσταση» επί του ΠΑΟΚ.

Και πάμε στο 3ο ημίχρονο, όπου ο «Πετράν» προσέφερε το κορυφαίο στιγμιότυπο έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Ναι, αναφερόμαστε στο στιγμιότυπο με τον μικρό Γιάννη. Με τη λήξη ο ο Πέτρος Μάνταλος κινήθηκε προς το σημείο της εξέδρας που βρισκόταν ο μικρός φίλος του «δικεφάλου του Βορρά», Γιάννης Παπαστεφανάκης. Μέσα σε χειροκροτήματα λοιπόν απ’ όλο τον κόσμο πήρε αγκαλιά τον πιτσιρικά που γνωρίσαμε στον περσινό τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό και τα λόγια, αλλά οι κινήσεις θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X