Ένα κορεό με τον Αυγενάκη έλειπε για να δέσει το... γλυκό στην Κρήτη

Ένα κορεό με τον Αυγενάκη έλειπε για να δέσει το... γλυκό στην Κρήτη

Ο Insider έχει να μοιραστεί ωραίες ιστορίες από το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό που δεν είχε καμία σχέση με το πέρασμα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχεις φάει μόλις τιμωρία. Με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμού και ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Και πας να παίξεις σε μια έδρα όπου ήδη έχουν χάσει Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ! Το κατά τεκμήριο στην κυριολεξία πιο επικίνδυνο ματς στην επαρχία λοιπόν για έναν διεκδικητή του τίτλου και μετά την τιμωρία που πολύ πιθανό να παραμείνει, ακόμη πιο κρίσιμο.

Και τι κάνει ο Ολυμπιακός; Μένουν έξω Φορτούνης, Ροντινέι και ο Ελ Κααμπί. Θα μου πει κάποιος μπορεί και να είναι τραυματίες, που να βρεις άκρη με αυτούς. Μπορεί να λείπει παίκτης κανά μήνα τραυματίας και να μην αναφέρεται κανείς σε αυτόν. Και κυρίως να μην αναφέρονται οι ρεπόρτερ της ομάδας. Αλλά εδώ δεν φαίνεται να υπήρχε τέτοιο θέμα.

Τι περίμεναν…

Περιμένεις λοιπόν να γίνεται αίμα κι άμμος. Να βγάζει φωτιές ο ΟΦΗ. Μετά από την αποτυχία να κερδίσει την Κηφισιά στο ουδέτερο της Λαμίας και παρά τις άοκνες προσπάθειες του Βεργέτη. Μη ξεχνάμε πως έχει υψηλούς στόχους η ομάδα της Κρήτης. Θέλει να μπει στα play offs.

Έχει τον επιστήμονα Νταμπράουσκας στον πάγκο. Κόμπο έκανε Αλμέιδα και Λουτσέσκου. Σε μια έδρα που λογικά θα έβραζε, όπως με την ΑΕΚ, που ήταν περιπέτεια ακόμη και οι μετακινήσεις των ανθρώπων της από την εξέδρα στα αποδυτήρια… Ματς – παγίδα και τα λοιπά και τα λοιπά…

Και τι είδαν…

Αμ δε… Τον ψάχνανε όλοι τον ΟΦΗ στο γήπεδο και δεν τον βρίσκανε. Βρήκε ξανά την επαφή του με τα δίχτυα ο Ποντένσε. Έστω και με την συνδρομή τραγικών λαθών στην άμυνα των γηπεδούχων. Όσο για την ατμόσφαιρα; Απόλυτος σεβασμός στην οντότητα του Ολυμπιακού. Ιδανικές συνθήκες. Μάλιστα για την Φιλαδέλφεια άκουγες σε συνθήματα.

Ως μη γενόμενο το ματς με τον ΟΦΗ. Για να διαβάσεις για τα χάλια τους και να καταλάβεις, πρέπει να πας στον τοπικό Τύπο, κομμάτι του οποίου τα λέει έξω από τα δόντια για την παρωδία που έζησαν το βράδυ της Κυριακής στο Γεντί Κουλέ, όσοι πίστευαν πως θα δυσκόλευε η ομάδα τους τον Ολυμπιακό.

Το μόνο που έλειπε

Ένα ματς που το σωστό θα ήταν πριν αρχίσει, όπως είχε βγει στο Μαρσέιγ – ΑΕΚ εκείνο το εξαιρετικό κορεό με τους δύο αγκαλιασμένους οπαδούς, να έβγαινε ένα τεράστιο κορεό με τον Αυγενάκη. Τον Λευτέρη. Με ποιον θα ήταν αγκαλιασμένος; Πολλές οι υποψηφιότητες, αλλά εμείς θα διαλέγαμε τον Ηλία Πουρσανίδη. Τον ευαισθητοποιημένο για την έξωθεν καλή μαρτυρία της Super League, απέναντι στις αιτιάσεις της ΑΕΚ που τόλμησε να ζητάει διαχειριστικό έλεγχο ενώπιον της αυτού μεγαλειότητος του προέδρου της Λίγκας. Ευτυχώς ήταν εκεί ο Ηλίας και τα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

ΟΦΗ- Ολυμπιακός 0-2. Καληνύχτα σας και καλή εβδομάδα.

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X