Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με την Κηφισιά - «Μείνετε μακριά από το γήπεδο», το μήνυμα της ΠΑΕ

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με την Κηφισιά - «Μείνετε μακριά από το γήπεδο», το μήνυμα της ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ. για το ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς κόσμο θα πάει η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά το Σάββατο!

Μετά από απόφαση της ομάδα των βορείων προαστίων και εισήγηση της αστυνομίας για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Ένωσης για να χορηγηθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της. Ενώ, η Κηφισιά δεν θα εκδόσει ούτε απλά εισιτήρια για το ματς.

«Είμαστε ως εκ τούτου αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να μην προσεγγίσουν το γήπεδο που θα γίνει το ματς» λέει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά το προσεχές Σάββατο (4/11) στο γήπεδο της Καισαριανής, πως μετά από απόφαση της γηπεδούχου ΠΑΕ και εισήγηση της αστυνομίας για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας για να μας χορηγηθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών μας.

Σημειώνουμε επίσης πως η γηπεδούχος ΠΑΕ μας απάντησε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαρκείας της Κηφισιάς. Και πως το ίδιο θα γίνει και στα εντός έδρας παιχνίδια της με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Είμαστε ως εκ τούτου αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να μην προσεγγίσουν το γήπεδο που θα γίνει το ματς. Τους καλούμε να προστατεύσουν την ομάδα μας, από την στιγμή που έχουν διαμορφωθεί αυτές οι συνθήκες, για τις οποίες δεν έχουμε ευθύνη και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Τονίζουμε και πάλι πως δεν θα υπάρχουν καν εισιτήρια προς διάθεση. Μείνετε μακριά από το γήπεδο της Καισαριανής. Να μη θέσουμε την ΑΕΚ σε κίνδυνο!α

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X