ΑΕΚ: Πέρασε το πιο εύκολο βράδυ της αμυντικά - Κράτησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο σερί ματς!

ΑΕΚ: Πέρασε το πιο εύκολο βράδυ της αμυντικά - Κράτησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο σερί ματς!
Photo Credits: INTIME

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους για το πιο επιβλητικό αμυντικά παιχνίδι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε λεπτό δεν απειλήθηκε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την πρώτη στιγμή μέχρι το φινάλε, οι παίκτες της Ένωσης κέρδισαν κατά κράτος κάθε αντίπαλο που βρήκαν μπροστά τους ατομικά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν… ανύπαρκτοι με την κιτρινόμαυρη άμυνα να σβήσει Σαμάτα, Ντεσπόντοφ, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια που ο Λουτσέσκου τους έβλεπε να μην μπορούν να δημιουργήσουν καμία απειλητική ενέργεια στην εστία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Μετά το 70ο λεπτό με το σκορ στο 2-0 και μετά τις αλλαγές του ΠΑΟΚ, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο όμως η άμυνα της ΑΕΚ ήταν εξαιρετική.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους με τα… 0,3xGoal του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, πρώτο σουτ στο 85ο λεπτό και γενικά καμία σοβαρή ενέργεια σε όλο τον αγώνα από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκσου που δεν έχει βάλει ούτε γκολ σε τρεις επισκέψεις στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Ειδικά οι Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι δεν έχασαν ούτε μία φάση στο παιχνίδι με τον Καμερουνέζο άσο μάλιστα να κάνει κάποια στιγμή και ένα φοβερό τάκλιν στον Μπράντον Τόμας μέσα στην περιοχή. Ενώ, ο Κροάτης άσος μετά από μια ψυχωμένη ενέργειά του, αποθεώθηκε από τον κόσμο ο οποίος φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Αμφότεροι έκαναν ακόμα ένα καλό παιχνίδι, δίχως υπερβολές στο παχνίδι τους και χωρίς να παίρνουν ρίσκα ήταν εξαιρετικοί και διατήρησαν το μηδέν στα μετόπισθεν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά τις νίκες με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που έλειπε από την Ένωση μέχρι στιγμής.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X