Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον ΠΑΟΚ

ΜΑΓΙΚΗ ατμόσφαιρα στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» πριν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ! - Το κορεό της Original 21! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πολύ καλύτερη στο γήπεδο, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και την αδικεί το τελικό 2-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Ο βαθμός μπαίνει τυπικά. Επειδή δυο φορές μπλόκαρε την μπάλα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Διότι κατά τα άλλα, ούτε που ακούμπησε. Μόνο με τα πόδια του, για να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν και το έκανε εξαιρετικά.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Εξαιρετικό ματς από τον Γάλλο μπακ. Πολλά ανεβάσματα και πολλές κούρσες από την πλευρά του. Πολύ καλός και στο ανασταλτικό κομμάτι, πολύ καλός και στις συνεργασίες που είχε με τους παίκτες μπροστά του. Από τα καλύτερα παιχνίδια του.

Ντομαγκόι Βίντα: Συγκλονιστικό ματς από τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό. Κατάπιε και τον Σαμάτα και μετά αυτόν τον Μπράντον και γενικώς όποιον βρήκε μπροστά του. Από τις κορυφαίες στιγμές ο τρόπος που πήρε το πορτοφόλι του Κωνσταντέλια σε μια εφόρμηση.

Αρόλντ Μουκουντί: Ματσάρα και από τον Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό. Απροσπέλαστος, χωρίς να χάσει ούτε μια μονομαχία. Και εξαιρετικά ψύχραιμος και σωστός με την μπάλα στα πόδια του. Κέρδισε και αυτός όλες τις μάχες που έδωσε, ενώ είχε πάντα πολύ σωστή θέση.

Μιλάν Μοχαμάντι: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της ΑΕΚ. Εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, καθάρισε σχεδόν όλες τις φάσεις. Ενώ και στα ανεβάσματά του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε μεγάλη συμμετοχή στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Γενς Γιόνσον: Σούπερ ματς και από τον Δανό χαφ, που όργωσε την μεσαία γραμμή. Έκανε το κλέψιμο στην φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ. Και γενικώς με εξαίρεση ένα – δυο λάθος, έκανε εξαιρετικό ματς και με την μπάλα στα πόδια του, αλλά και ανασταλτικά.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο κορυφαίος ανάμεσα στους κορυφαίους. Υπήρχαν στιγμές που νόμισες πως υπάρχουν δυο ή τρεις Σιμάνσκι μέσα στο γήπεδο. Έκανε τα πάντα και ήταν παντού. Φυσικά κορυφαία του στιγμή το κλέψιμο της μπάλας και η ασίστ στον Ελίασον για το 2-0.

Ορμπελίν Πινέδα: Έβαλε γκολάρα για το 1-0. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που έκανε στο ματς. Ήταν κομβικός σ’ όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ. Δημιουργικά περνούσε από τα πόδια του όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ. Έκλεβε μπάλες, πίεζε, βοηθούσε παντού και ήταν και αυτός από τους πανταχού παρόντες.

Πέτρος Μάνταλος: Ματσάρα και από τον διεθνή χαφ. Η ασίστ που δίνει στον Πινέδα είναι παγκόσμιας κλάσης διότι με τον τρόπο που κάνει την σέντρα, στρώνει την μπάλα με τέτοιο τρόπο ώστε ο Μεξικανός ήταν σαν να εκτελεί πέναλτι με το κεφάλι. Αλλά και γενικώς κάνει πολλή δουλειά και στο πρέσινγκ και στο δημιουργικό κομμάτι και τρέχει και πολλά χιλιόμετρα.

Νίκλας Ελίασον: Σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Και μάλιστα ήταν γκολάρα. Ενώ είχε στήσει ένα μικρό πάρτι από την δεξιά πλευρά. Αστείρευτη ενέργεια και εξαιρετικές προσωπικές ενέργειες. Δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Έκι Πόνσε: Το καλύτερο και το πιο γεμάτο ματς του Αργεντινού φορ μέχρι τώρα στη σεζόν. Είχε δοκάρι με κεφαλιά. Ενώ ταλαιπώρησε αφάνταστα και τους δυο κεντρικού αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Έβγαλε πολλή δουλειά και βοήθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε ως αλλαγή. Αρχικά έπαιξε πίσω από τον φορ, στην συνέχεια έπαιξε και στην κορυφή της επίθεσης. Έκανε και αυτός εξαιρετικό παιχνίδι. Και λίγο καλύτερα να είχε τελειώσει κάποιες φάσεις, θα είχε σίγουρα ανεβάσει με γκολ τον δείκτη του σκορ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε και αυτός ως αλλαγή και μπήκε… αφηνιασμένος. Κατάπιε ολόκληρη την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και έκανε και αυτός όλες τις δουλειές. Λίγο έλειψε ακόμα και να σκοράρει με ένα σουτ που έπιασε έξω από την περιοχή και πέρασε λίγο άουτ.

Νορντίν Άμραμπατ: Πήρε χρόνο συμμετοχής και έστησε και αυτός ένα μικρό πάρτι από την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ. Είχε και αυτός πολλές προσπάθειες και θα μπορούσε με καλύτερες επιλογές στην τελική φάση, να έχει βγάλει γκολ .

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του. Είχε πολύ κέφι, είχε πάθος και έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Είχε και αυτός ορισμένες εξαιρετικές ενέργειες στο ματς.

Ροντόλφο Πισάρο: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, φάνηκε πολύ. Είχε καλά κρατήματα της μπάλας, εξαιρετικές επαφές και εξαιρετικές εμπνεύσεις. Όσο έπαιξε ήταν πολύ καλός.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X