Η Θύρα 7 πήρε την ευθύνη για το πανό στην ΕΠΟ - «Αυτή είναι η αρχή, θα μπούμε στη Βουλή», είπαν (ΦΩΤΟ)

ΕΠΟ: Νέες δράσεις για τη στήριξη των πληγέντων – Τα έσοδα του Ελλάδα-Γιβραλτάρ και οι προσφορές των χορηγών
Photo Credits: INTIME

Οι οργανωμένοι της Θύρας 7 δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως εκείνοι ανέβασαν το πανό έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Δευτέρα (30-10-23) ένα σύνολο οπαδών με μηχανάκια βρέθηκαν έξω από την ΕΠΟ και άφησαν ένα πανό που έγραφε «GREEK FOOTBALL MAFIA».

Η λέξη GREEK ήταν με μαύρα γράμματα, η λέξη FOOTBALL με πράσινα και η λέξη MAFIA με κίτρινα γράμματα, χωρίς ωστόσο, να γίνει κάποιο επεισόδιο στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, το βράδυ της ίδιας μέρας η Θύρα 7 ανέλαβε την ευθύνη για το εν λόγω πανό με ανάρτηση στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προφανώς, το πανό αφορά την απόφαση της Πειθαρχικής της Λίγκας για το ντέρμπι, όπως και την επικείμενη εκδίκαση στην Εφέσεων της Ομοσπονδίας. Στη λεζάντα της φωτογραφίας οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η αρχή, θα μπούμε στη Βουλή».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gate 7 Official Page (@gate7_official_page)

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X