Μπέλιγχαμ και Βινίσιους θα βραβευτούν στην τελετή της Χρυσής Μπάλας

Μπέλιγχαμ: «Δεν ξέρεις πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Ρεάλ μέχρι να γίνεις μέλος της»
Photo Credits: INTIME

Το «βραβείο του καλύτερου παίχτη» και το «βραβείο Σόκρατες» θα δοθούν σε δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης τους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους Τζούνιορ αντίστοιχα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα θα είναι ο νικητής του «Βραβείου Κοπά» που θα δοθεί στην τελετή της Χρυσής Μπάλας για τον καλύτερο παίκτη της περσινής σεζόν δηλαδή (2022/2023) όπου ο νεαρός Άγγλος βρισκόταν στην Ντόρτμουντ.

 

 

Όσον αφορά τον έτερο παίκτη της «Βασίλισσας», ο Βινίσιους Τζούνιορ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για το «Βραβείο Σόκρατες», που απονέμεται σε ποδοσφαιριστές που προτάσσουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να λάβει το εν λόγω βραβείο για την ετήσια επένδυσή του στο Vini Jr Institute, μια εφαρμογή εκπαίδευσης για φτωχούς μαθητές. Ένα φιλανθρωπικό έργο με κόστος 335.000 ευρώ το 2022, πάνω από 1 εκατομμύριο το 2023 και το 2024 πρόκειται να φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια.

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X