Μπέος: «Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια – Βουλώστε το πια»

Μπέος: «Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια – Βουλώστε το πια»

Ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ του Βόλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το Δημαρχείο Βόλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σφοδρή επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το Δημαρχείο Βόλου.

Ο Δήμαρχος και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος μίλησε για τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης της πόλης, καθώς και στην ανοδική πορεία που έχει διαγράψει η πόλη τα τελευταία χρόνια.

«Μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω, θέλω να τους πω ότι θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η πόλη μέχρι και τον Μάρτιο είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έως το μεσημέρι πιστεύω θα έχει λύθει το οικονομικό ζήτημα για να πληρωθούν όσοι έβαλαν πλάτη. Από το κράτος έχουν μπει 3.000.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα γραφειοκρατίας. Όλα αυτά τα πληρώνει η πατρίδα μου και ο ελληνικός λαός. Οι αρμόδιοι Υπουργοί έχουν τη διάθεση, αλλά πρέπει να βγουν νόμοι για να καταργηθούν αυτές οι χρονοβόρες διαδικασίες.

Την Τρίτη είχαμε συνάντηση με τον κ. Τριαντόπουλο με όλους τους εμπλεκομένους παράγοντες. Παρόντες ήταν και οι κκ Τόρης και Θεοδώρου. Ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει σταδιακά την αποκατάσταση όλων των ζημιών για να μην γίνουν μπαλώματα. Γεωλογικά δεν έχει καταστραφεί αυτή η καταστροφή, στα βουνά συνεχίζεται η κατολίσθηση, κάτι που αντικρίζουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ καθημερινά. Αισθάνομαι πάρα πολύ υπερήφανος για όλα τα συνεργεία, που έδωσαν νέρο σε πέντε ημέρες. Έχουν δοθεί προσωρινές λύσεις. Θέλω κατανόηση από τον κόσμο. O ΟΣΕ για παράδειγμα με δισεκατομμύρια προϋπολογισμό η γραμμή Βόλος – Λάρισα δεν λειτουργεί. Ο Δήμος Βόλου και η ΔΕΥΑΜΒ έδωσε άμεσα λύσεις.

Τον Δεκέμβριο κλείνω εννέα χρόνια ως Δήμαρχος Βόλου και κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει, ότι αγωνίστηκα να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο που βρισκόταν από 200 οικογένειες. Μία ολόκληρη πόλη λειτουργούσε για τα δικά τους συμφέροντα. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια με τους συνεργάτες μου. Δεν υπήρχε διαθέσιμο κατάλυμα ούτε τις καθημερινές. Δύσκολη προσπάθεια αλλά ήμασταν περήφανοι για αυτό.

Φθάσαμε σήμερα, όπου μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, θέλω να τους ότι θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν. Πρέπει να ενημερώσουμε από ότι μέσο έχει ο καθένας, ότι ο Βόλος επανήλθε και είναι μία όμορφη και καθαρή πόλη. Έχουν όλη αυτή την υποχρέωση για τους εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες αλλά και στα παιδιά μας».

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ και στην κα. Τζανετουλάκου.

«Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι..Είπα να ξανακάνουμε εκλογές..Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες. Εγώ δεν έπιασατη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. Όταν ο Δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη».

Πηγή: Thenewspaper.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X