Παναθηναϊκός για τον αγώνα στο ΣΕΦ: «Δεν θα ανεχθούμε να συμβεί το παραμικρό στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός για τον αγώνα στο ΣΕΦ: «Δεν θα ανεχθούμε να συμβεί το παραμικρό στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της στάθηκε απέναντι στη βία στα γήπεδα τονίζοντας οτι δεν θα ανεχθεί να συμβεί το παραμικρό στο σημερινό ντέρμπι στο ΣΕΦ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενάντια της βίας στέκεται για ακόμα μία φορά η ομάδα του Παναθηναϊκού . Έβγαλε ανακοίνωση θέλοντας να προλάβει καταστάσεις του παρελθόντος, όπως αναφέρει ενόψει του ντέρμπι στο ΣΕΦ. Σημειώνει μεταξύ άλλων πως βάζει πάνω από όλα την ασφάλεια της αποστολής της ομάδας, θέτοντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και τα αρμόδια όργανα του μπάσκετ προ των ευθυνών τους, για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στις αρχές και στις αξίες της, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καταπολέμηση της βίας στον χώρο του μπάσκετ.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθούμε να συμβεί το παραμικρό στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και γενικότερα από εδώ και στο εξής.

Μπροστά στην ασφάλεια των αθλητών και των μελών της αποστολής μας δεν πρόκειται να βάλουμε ούτε πρωταθλήματα, ούτε κύπελλα, ούτε μηδενισμούς, έως ότου να εξαλειφθούν εξ’ ολοκλήρου τα φαινόμενα βίας από το άθλημά μας.

Τα προηγούμενα χρόνια έχουμε υποστεί πάμπολλα στο ΣΕΦ με επιθέσεις κάθε είδους κατά των μελών της αποστολής μας και αναρίθμητες διακοπές αγώνων. Να είστε σίγουροι πως αυτές ήταν και οι τελευταίες φορές που η σωματική ακεραιότητα των αθλητών, των προπονητών και των μελών της αποστολής μας τέθηκε σε κίνδυνο.

Δυστυχώς, στον τελευταίο αγώνα του περσινού πρωταθλήματος σημειώθηκαν για πρώτη φορά επεισόδια και στο ΟΑΚΑ, τα οποία μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την ποινή του Αθλητικού Δικαστή και παραμένοντας πιστή στις αρχές της, δεν προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ.

Και επειδή δεν μένουμε στα λόγια, η έμπρακτη απάντησή μας ήταν το «λευκό» φύλλο αγώνα στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό, όταν η αντίπαλη ομάδα κέρδισε και πανηγύρισε τη νίκη της στο κέντρο του γηπέδου μας δίχως να την ενοχλήσει τίποτα και κανείς.

Ως Παναθηναϊκός έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Γι’ αυτό και δηλώνουμε εμφατικά ότι δεν θα επιτρέψουμε από εδώ και στο εξής να πέσει ούτε μισό αντικείμενο προς το μέρος μέλους της αποστολής μας.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουν άπαντες τις ευθύνες τους. Η Πολιτεία, η Αστυνομία, αλλά και οι ίδιες οι ομάδες, προκειμένου να εξαλειφθούν πλήρως τα φαινόμενα βίας από το μπάσκετ.

Περιμένουμε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εδώ και τόσα χρόνια ευαγγελίζεται πως στέκεται ενάντια στη βία, να το αποδείξει και στην πράξη παρέχοντάς μας φιλοξενία αντίστοιχη με τη δική μας στην αναμέτρηση της 6η Οκτωβρίου.

Να είστε σίγουροι πως δεν θα ανεχθούμε τίποτα λιγότερο!».

Πηγή:sdna

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X