Με τον ΠΑΟΚ απαιτείται να... παίξει μπάλα και ο κόσμος!

Με τον ΠΑΟΚ απαιτείται να... παίξει μπάλα και ο κόσμος!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για το ματς της ΑΕΚ με την ομάδα του Λουτσέσκου, τα απίστευτα προβλήματα και τις απουσίες που πρέπει να καλύψει ο κόσμος...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει και πρόκειται για ένα ματς πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ. Πρόκειται για το τελευταίο απαιτητικό παιχνίδι μιας σειράς τέτοιων (αγώνων) σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους νταμπλούχους, οι οποίοι μάλιστα είχαν αντικειμενικές δυσκολίες για να ανταποκριθούν σε όλες αυτές, αφού οι απουσίες ήταν πάντα πολλές και σημαντικές! Όπως και τώρα, για τούτο το παιχνίδι που ακολουθεί, για το οποίο ισχύει ακριβώς το ίδιο, δηλαδή υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να έχει σημαντικό θετικό πρόσημο από την αρχή της σεζόν, έως και τη τελευταία υποχρέωση για τον Οκτώβριο!

Οι επιστροφές των Γκατσίνοβιτς και Πισάρο είναι δεδομένα ευχάριστα μαντάτα αφού μπαίνουν αποστολή για να παίξουν… Όχι για να μείνουν απλά είτε στον πάγκο είτε για να μπουν για να πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά. Αν ο Ματίας Αλμέιδα κρίνει ότι πρέπει κάποιος εξ αυτών να ξεκινήσει έχει πάρει το ΟΚ για να το κάνει, να τον βάλει, ακόμη κι από την αρχή του αγώνα. Σε ένα ματς που ήδη στερείται των υπηρεσιών του Λιβάι Γκαρσία και του Σέρχιο Αραούχο, δεν χρειάζεται να σημειώσει κάτι παραπάνω κανείς, για να εμπεδώσει και ο πλέον χαζός, ότι οι επιστροφές δύο παικτών που δύναται να παίξουν – ενισχύσουν την ομάδα μεσοεπιθετικά, είναι σημαντικά ευχάριστο νέο.

Διότι γίνεται κομμάτι πιο εύκολη η διαχείριση της αναμέτρησης, της όποιας αλλά στην περίπτωσή μας με τον ΠΑΟΚ, για τον Αργεντινό τεχνικό από τον πάγκο. Για παράδειγμα στην Γαλλία δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει ανάσες στον Τσούμπερ που είχε παίξει ήδη 97 λεπτά στην Τρίπολη, σε τούτο το ματς, σαφέστατα και θα υπάρχει η δυνατότητα να του δώσει ανάσες εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιτέλους η ΑΕΚ θα παίξει ξανά μια εβδομάδα μετά ξανά αγώνα, την επόμενη Δευτέρα κοινώς, εκτός με αντίπαλο την Κηφισιά και υπάρχει χρόνος για κατάλληλη αποθεραπεία και αποκατάσταση, όπως και χρόνος για να επιστρέψουν και οι Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία…Με τον ΠΑΟΚ απαιτείται να... παίξει μπάλα και ο κόσμος!

Η ανάγκη για… πλάτη από τον κόσμο!

Η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και κλείνει τα ντέρμπι για τον πρώτο γύρο έχοντας ήδη μια νίκη με τον Παναθηναϊκό εκτός και με πολύ καλή εικόνα, κυριαρχική, αλλά και ένα Χ με τον Ολυμπιακό. Αν καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ θα μπορεί να ποντάρει στο πρόγραμμα που στρώνει και τις επιστροφές των σημαντικών παικτών που απουσιάζουν για να επιχειρήσει στο άμεσο μέλλον να επιστρέψει στην κορυφή και να παλέψει για να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, πλην του Κυπέλλου επίσης, όπου ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος έως τον τελικό και εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια.

Σε αυτή την προσπάθειά της η ΑΕΚ έχει μεγάλη ανάγκη να καλύψει τις απουσίες της με τον κόσμο της… Είναι τούτη τη φορά, σε αυτό το ματς, μεγάλη η υποχρέωση της έδρας να παίξει και εκείνη μπάλα, όπως το έκανε με Ντινάμο, με Άγιαξ, αλλά και όλη την περσινή περίοδο. Οι απουσίες πρέπει να καλυφθούν από την επιθυμία νίκης που θα μεταφέρει ο κόσμος της ομάδας στο χορτάρι: με υπομονή και πίστη, αλλά και προσήλωση και ανταπόκριση, στο πλάνο του κόουτς από τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο (είτε κάποιοι αντιμαμβανόνται τι βλέπουν και τι ακριβώς κάνει ο Αλμέιδα είτε όχι)! Αυτό άλλωστε σημαίνει σε απόλυτο βαθμό και μετάφραση αυτό που λέμε όλοι: in Matias we trust.

Οι φίλοι της ΑΕΚ πρέπει να μετατρέψουν την Νέα Φιλαδέλφεια και τον εαυτό τους σε (κυριολεκτικά αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι) 12ο παίκτη. Το σχέδιο υπάρχει, το ταλέντο περισσεύει, η ποιότητα ξεχειλίζει και με τα περσινά δεδομένα, τον αντίπαλο που βρίσκει απέναντί της σε χορτάρι και πάγκο, απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πέρυσι η ΑΕΚ του Πελάδο, ότι τον έχει. Τέσσερις νίκες σε πέντε συνολικά αναμετρήσεις εκ των οποίων η μία με τεσσάρα και η άλλη στον τελικό Κυπέλλου Novibet στον Βόλο, όπου η ομάδα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 4ο λεπτό έως το 95′ και όμως επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0! Πολύ σημαντικό να τον κερδίσει και τώρα…Με τον ΠΑΟΚ απαιτείται να... παίξει μπάλα και ο κόσμος!

Υγ: Λίγο ανώμαλη η κατάσταση στο μπάσκετ, έως πολύ, αφού η ομάδα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της! Κάκιστη στο παιχνίδι και με τον Άρη, όπως ήταν και με το Λαύριο, άθλια εκκίνηση στο πρωτάθλημα και αντε να πάμε παρακάτω. Δεν έχω γνώσεις για να μπορώ να εστιάσω στο τι φταίει και τι όχι, όμως πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τον Πλάθα, δίχως πολλά, με υπομονή και ελπίδα… Όμως απαιτείται να αλλάξει η εικόνα άμεσα, πολύ άμεσα όμως, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, θα χαθεί το τρένο για καλό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια, προτού καν αρχίσει να …τουλάχιστον αυτό!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X