Premier League: Ισοπέδωσε την Φόρεστ η Λίβερπουλ με 3-0 στο Άνφιλντ

Premier League: Ισοπέδωσε την Φόρεστ η Λίβερπουλ με 3-0 στο Άνφιλντ
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλή εμφάνιση από την Λίβερπουλ με τον βασικό Κώστα Τσιμίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ συνέχισε την ανοδική πορεία με 3άρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο Anfield (3-0) και επέστρεψε στο -3 από την κορυφή.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ και το απέδειξε αυτό και κόντρα στην Φόρεστ της οποίας επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας. Έτσι, οι Reds πήγαν ξανά στο -3 από την κορυφή της Premier League και την Τότεναμ, η οποία την Παρασκευή (27/10) είχε νικήσει εκτός την Κρίσταλ Πάλας. Στον Λουίς Ντίας, του οποίου οι γονείς έπεσαν θύματα απαγωγής, αφιέρωσαν τα γκολ οι παίκτες της Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν κατοχή μεγαλύτερη του 75% πέτυχαν και τα τρία γκολ τους στην κόντρα και το πρώτο από αυτά ήρθε στο 31’ όταν ο Νούνιες έκανε το σουτ και ο Ντιόγκο Ζότα στην επαναφορά σε κενό τέρμα το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ έβαλε ουσιαστικά τέλος στο όποιο ενδιαφέρον. Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Κλοπ έκρυψαν την μπάλα, ο Σαλάχ έβγαλε δεξιά στον Σομποζλάι, εκείνος γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Νούνιες στην κίνηση βρήκε δίχτυα για το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι 19 φορές πρωταθλητές έκαναν συντήρηση δυνάμεων έχοντας το ματς στον έλεγχό τους και στο 77’ ο Σαλάχ έβγαλε το κερασάκι στην τούρτα μετά την μπαλιά του Σομποζλάι και τη λάθος εκτίμηση του Τέρνερ για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-0.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X