Φερνάντες: «Ο Τεν Χαγκ μιλάει απευθείας μαζί μου όταν θέλει να πω κάτι στην ομάδα»

Φερνάντες: «Ο Τεν Χαγκ μιλάει απευθείας μαζί μου όταν θέλει να πω κάτι στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Πορτογάλος μίλησε για την σχέση του με τον προπονητή του Έρικ Τεν Χαγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τρόπο επικοινωνίας με την υπόλοιπη ομάδα και τον Έρικ Τεν Χαγκ αποκάλυψε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει σήμερα την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Ολλανδός προπονητής ρωτήθηκε σχετικά με το αν ο Μπρούνο δεν έχει τον ίδιο αντίκτυπο κόντρα σε ομάδες του «Big Six».

«Πέρυσι σκόραρε, οπότε δεν ξέρω. Όσο το κάνει ξανά, είμαι χαρούμενος. Όχι. Ο Μπρούνο  είναι ένας από τους παίκτες που όταν έχουμε πολύ την μπάλα στην κατοχή μας είναι στα καλύτερά του», τόνισε.

Από πλευράς του ο διεθνής Πορτογάλος αποκάλυψε ότι ο Τεν Χαγκ έχει μια μικρή ομάδα παικτών – ηγετών με τους οποίους έχει άμεσα επαφές και εκείνοι αναλαμβάνουν να τα μεταφέρουν στο υπόλοιπο σύνολο. Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Η σχέση με τον προπονητή είναι πολύ καλή. Έχει βρει μια ομάδα ηγετών που θέλει να μιλάει. Μιλάει απευθείας μαζί μου όταν θέλει να πω κάτι, να περάσω κάτι στην ομάδα, το ίδιο και με ένα στενό σύνολο παικτών».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X